ПРЕМАХВАНЕ НА ДВОЙНА БРАДИЧКА

С ЕДИНСТВЕНАТА В БЪЛГАРИЯ КОМБИНАЦИЯ

ОТ КРИОЛИПОЛИЗА С COOLTECH + СТЯГАНЕ С VELASHAPE III

Body Aesthetics е единственият център в България, който предлага съчетанието от две върхови технологии за премахване на двойна брадичка. Терапията ни е уникална ефективна алтернатива на инвазивни или оперативни процедури от рода на липосукция и лифтинг. Само при нас ще откриете достъпната за всеки терапия, която трайно премахва двойната брадичка без болка и без възстановителен период. Ние избрахме комбинацията от криолиполиза с CoolTech в съчетание с VelaShape III и разработихме протокол за трайно отстраняване на двойната брадичка. Ефективността на технологията се крие във взаимното допълване нa две модерни технологии, които премахват излишните мазнини, дренират оставащите мастни клетки, стимулират производството на еластин и колаген и по този начин стягат и прибират отпуснатата кожа, а мастните клетки никога повече не могат да се образуват в зоната.

Защо точно тази комбинация?

COOLTECH
Причината да предлагаме точно тези две процедури в комбинация е малкоизвестният факт, че мастните клетки не могат да бъдат “стопени” или унищожени чрез диети и физическо натоварване. Човек се ражда с перфектен брой мастни клетки в организма си, но неправилният начин на хранене в ранна детска възраст може да доведе до натрупване на мастни клетки в рaзлични зони в организма. Диети и спортуване могат само да намалят обема на мастните клетки, до момента в който не прекалим с калориите отново. За да унищожим излишните мастни клетки, те трябва да бъдат подложени на драстични температурни промени или ултразвук. Криолиполизата с CoolTech е метод за контролирано охлаждане на мастната тъкан, което премахва с една процедура до 30 % от излишните мастни клетки.

VELASHAPE III
В деликатни зони като брадичката унищожаването на мастните клетки и отслабването могат да доведат до отпускане на кожата. Най-новият модел VelaShape III е решението на този проблем. Апаратът използва патентована Elos технология, като съчетава двуполюсна радио честота (RF), затопляща в дълбочина до 15 мм, инфрачервена светлина -(IR), която нагрява тъканта до 3 мм и вакуум, който осигурява точна доставка на енергия. Предизвиква се дълбоко загряване на мастните клетки, околната съединителната тъкан и дермалните колагенови фибри, това увеличава кръвообращението, лимфния дренаж, клетъчния метаболизъм и стимулирането на колаген. Освен това се стимулира активността на фибробластите и извънклетъчната матрица, като започва и ремоделиране, за да се намали ефективно размерът на мастните клетки и да се изглади повърхността на кожата. Така прибираме и кожата в зоната на двойната брадичка и тя има естествено гладък и стегнат вид.

КРИОЛИПОЛИЗА С COOLTECH

ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА МАЗНИНИ И ОТСЛАБВАНЕ

Апаратът Cooltech® на испанската компания за високи технологии Cocoon Medical, работи чрез принципа на уязвимостта на мастната тъкан и мастните клетки (адипоцитите) към температурни промени. Криолиполизата представлява контролираното охлаждане на мастната тъкан, което предизвиква контролиранo унищожаване на мастните клетки (апоптоза на адипоцитите). По този начин премахваме излишните мастни клетки, които сме натрупали през периодите на нездравословно хранене от детството си. В човешкия организъм мастни клетки могат да се образуват само до ранна тийнейджърска възраст, но не и при възрастни организми. Ето защо веднъж унищожени, мастните клетки никога повече не се образуват в зоната.

VELA SHAPE III

ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ЦЕЛУЛИТА, ДВОЙНАТА БРАДИЧКА

И ЗА СТЕГНАТА И ГЛАДКА КОЖА

Процедурата с VelaShape III на американската компания Syneron Candela представлява контролирано постоянно загряване на третираната зона чрез радиочестотна енергия, инфраред, вакуум и масажни ролки. С над 10 години опит в областта на медицинската естетика, десетки клинични проучвания и повече от 5 милиона процедури, извършвани в света, VelaShape III е най-известната неинвазивна процедура в света за премахване на целулита и стягане на кожата.  Загряването предизвиква свиване на мастните клетки и тяхното дрениране (изцеждане на мастните киселини). Радиочестотата на VelaShape III стимулира също така производството на нов колаген и еластин в кожата (неоколагенеза). Тази комбинация прави кожата по-гладка и нежна и с естествено стегнат и прибран вид.

ЗАПИШИ СИ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ ОЩЕ СЕГА
Cooltech® е единственият апарат с два накрайника с регулируем вакуум. По този начин могат да се третират две симетрични зони едновременно (пр. двойна брадичка + корем).

Зависи от пациента и желания резултат. В най-честия случай се правят 1 криолиполиза в комбинация с две процедури VelaShape III в рамките на един месец, след което изчакваме един месец, за да видим дали сме доволни от резултата и дали се налагат още процедури.

Препоръчваме 40 минути за зона брадичка, плюс времето за подготовка, което е 15-20 минути.

По време на процедурата зоната на третиране е напълно безчувствена, защото охлаждането до минусови температури действа като анестезия. Ще почувствате дискомфорт само при отстраняването на апликатора за не повече от 5-10 мин. Усещането прилича на усещането, когато сте премръзнали от студ и си взимате горещ душ – тръпки и леко боцкане, което отминава много бързо.

Резултатите са видими още след първите 15 дни. Но окончателни резултати от процедурите очакваме два или три месеца след първата процедура.

Процедурата позволява на клиентите да се върнат към обичайната си дейност незабавно. Тъй като процедурата е неинвазивна, няма нужда от време за възстановяване.

Практически за всеки, които желае да подобри виншния вид на тялото си и няма здравословни пречки за прилагане на процедурата.

Не са регистрани никакви странични ефекти. Процедурата не се препоръчва единствено за бременни и кърмещи жени, защото върху такива не са провеждани клинични проучвания.  Веднага след като се спре кърменето процедурата може да се прилага за възвръщане на формата на тялото след раждането.

Не препоръчваме повече от 3.

КОМБИНИРАН ПОДХОД ЗА ПЕРФЕКТНИ РЕЗУЛАТИ

Комбинираният подход за отслабване и редуциране на обиколките и стягане на кожата се прилага само след предварителна консултация с нашите лекари. По тяхна препоръка се изготвя индивидуален за всеки пациент план за прилагане процедурите.