GENTLELASE PRO

В Body Aesthetics ви предлагаме лазерна епилация от най-висок клас с най-добрия медицински александритен лазер в света – GENTLELASE PRO.

Лазерна епилация представлява премахване на нежеланото окосмяване по лицето и тялото чрез лазерна технология. Импулсът на лазера има свойството да се привлича от меланина (пигмента) в косъма, където светлината му се превръща в топлина и унищожава луковицата на косъма.

GentleLase Pro е най-мощният александритен лазер в света – медицински лазер, тежката артилерия в лазерната епилация, най-бързият лазер. Подходящ е за обработване на по-големи площи, особено на светла до по-матова кожа (I-IV фототип кожа – всички типове на нашите географски ширини, без чернокожи). Неговата специфична дължина на вълната 755nm се абсорбира най-добре в меланина, т.е. процедурите с него са най-ефективни, a и единствените ефективни за светли типове кожа и косми. В световен мащаб това са най-широко използваните лазери за епилация, но в България са рядкост, защото апаратите са изключително скъпи и малко центрове за епилация се решават на такава инвестиция.

КУПИ ПРОЦЕДУРА

GENTLE LASE PRO – е с дължина на вълната 755nm и милисекундна продължителност на импулса. Това го прави беспорния “цар” на лазерната епилация: той има най-дълбокото проникване и най-значителната абсорбция на тази дължина на светлинната вълна от меланина, дори в най-дълбоко разположените космени фоликули.

Aтакува космите в анагенна фаза на разтеж (aктивната фаза на растеж) – само тогава могат да се унищожат ефективнo. Той е безконтактен, при него не се нанася гел, което го прави още по-бърз.

Вместо това разполага с патентована, вградена в накрайника охлаждаща система (DCD), която прави процедурата безболезнена. С GENTLE LASE могат също да се третират успешно слънчеви пигментни лезии, старчески петна и бръчки. Не може да се прилага на кожа с тен.

Повече от 10 милиони души по света се подлагат на лазерна епилация годишно заради предимствата й пред традиционните методи за обезкосмяване:

1. Несравнимо по-дълготрайна е от всеки друг метод – космите по тялото се премахват само след 6 процедури за период от около 10-15 години
2. Не дразни кожата и не предизвиква зачервявания
3. Премахва обърнатите косми
4. Не предизвиква възпаления на космения фоликул и/или пъпки, както епилаторите, кола маската или пинсетите
5. Значително по-безболезнена е от кола маската и другите методи на отскубване
6. Сумарно и в дългосрочен план е по-евтина от другите методи
7. Кожата в третираната област се подмладява и става по-гладка и нежна на допир

ЗАПИШИ СИ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ ОЩЕ СЕГА

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

GENTLE LASE PRO е най-бързият лазер за епилация. Пример: oт влизането ви в кабинета, през самата процедура на малка зона с размери 10×10 см, до излизането ви – около 5-7 минути. Епилацията на цели крака трае 30 мин.

Процедурата е безболезнена. GENTLE LASE PRO е безконтактен лазер. При него не се използва контактен гел, както при повечето модели лазери за епилация. Вместо това разполага с патентована, вградена в накрайника охлаждаща система (DCD), която прави процедурата безболезнена. Усещането прилича на леко боцкане, но не и болка.

С GENTLE LASE PRO се третира най-голям спектър от косми – от тънки и светли до дебели и тъмни. Това е най-ефективният лазер за отстраняване на тънки и светли косми дори по лицето заради специфичната дължина и високата скорост на вълната. Става дума за светли, не за бели косми. Космите без пигмент (бели и старчески косми) не могат да бъдат отстранени с лазер.

Между 5 и 8, но най-често 6 процедури, в зависимост от зоната, типа кожа и окосмяване, както и от нуждите на всеки пациент. Клинични проучвания на Syneron Candela доказват 89% перманентно премахване на косъмчетата в зоната при обезкосмяване с GENTLE LASE PRO.

Странични ефекти: подмладява кожата в третираната област. Лазерът премахва подкожни и врастнали косми и може да премахва още бръчки и пигментации.

Безопасността на GENTLE LASE PRO e доказанa чрез множество клинични проучвания, проведени от производителя Syneron Candela в последните 20 години.

Единствено бременни и кърмещи жени не е желателно да се подлагат на лазерна епилация, защото няма клинични проучвания върху бременни жени, а не защото е доказано, че е опасно.

СЪВЕТИ ЗА ЕФЕКТИВНА И БЕЗОПАСНА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ:

  • Не се излагайте на слънце минимум две седмици преди и след лазерна епилация
  • Не посещавайте солариум минимум две седмици преди и след лазерна епилация
  • Щадете кожата си – не използвайте ексфолианти 10 дни преди и след лазерна епилация
  • Не премахвайте космите в зоната с кола маска или други методи на отскубване поне 3 седмици преди лазерна епилация
  • Между две процедури лазерна епилация премахвайте косъмчетата единствено с бръснене или подстригване
  • Обръснете или подстрижете космите в зоната вечерта преди деня на лазерната си епилация
  • В деня на лазерната си епилация не нанасяйте лосиони или друга козметика в зоната
  • Потърсете консултация с нашите специалисти преди процедурата за максимален ефект