Вземи процедура криолиполиза с отстъпка!

Лято 2020 крие съвсем нови предизвикателства за всички нас. Едно от тях е свързано с поправянето на щетите, които времето на изолация нанесе – малко повече хапване и малко повече излишни мазнини.

Криолиполизата е процедура, която НЕ дава мигновени резултати, но пък дава ПОСТОЯННИ резултати. Мазнините в третираната зона намаляват с около 30%  за около 2 месеца след само 1 процедура. Но най-важното е, че никога повече не могат да се възобновят в зоната.

Използвайте момента за една желана промяна!

💝 САМО до 25 юни вземи Cooltech с 15% 💝

💛 Kриолиполиза с 1 апликатор
за зони: двойна брадичка или корем
255 лв. вместо 300 лв.
👉 КУПИ ТУК 

💛 Kриолиполиза с 2 апликатора
за зони: ръце/ вътрешни бедра/ бричове/ паласки/ гръбни перки или двойна зона корем
 382,50 лв. вместо 450 лв.
👉 КУПИ ТУК 

 

❣️ Само при нас получавате сертификат за процедура, извършена с оригиналните консумативи от производителите на апарата и по протоколи, изготвени от тях.

Промоцията не се комбинира с други промоции или услуги. За да се възползвате от закупената процедура, трябва да запишете час в рамките на 30 дни след закупуването и да я извършим в рамките на 90 дни след закупуването. Ако сте закупили повече от една процедура, след провеждането на първата спазвайте препоръчаните от терапевта ви интервали. Можете да закупите неограничен брой процедури за себе си или за подарък.