Извайване на тялото с VelaShape III

Body Aesthetics предлага процедури, които ще превърнат мечтата ви за изваяно и здраво тяло в реалност.  VelaShape III е единственият апарат, който използва патентованата Elos технология в комбинация с вакуум за изглаждане и стягане на кожата и трайно премахване на целулит. Спортът и диетите могат да намалят теглото и да подобрят състоянието на мускулатурата, но не могат да стегнат кожата. На помощ идва VelaShape III.

VELA SHAPE III

премахва целулита и двойната брадичка,

стяга и изглажда кожата

Процедурата с VelaShape III на американската компания Syneron Candela представлява постоянно контролирано загряване на третираната зона чрез радиочестотна енергия, инфраред, вакуум и масажни ролки. Това загряване предизвиква свиване на мастните клетки и тяхното дрениране (извеждане на мастните киселини). Радиочестотата на VelaShape III стимулира производството на нов колаген и еластин в кожата (неоколагенеза). Тази единствена по рода си комбинация прави кожата по-гладка и нежна, а целулитът се премахва. След 10 години в медицинската естетика, десетки клинични проучвания и повече от 5 милиона извършени процедури, това е най-известната неинвазивна процедура в света. VelaShape III е най-новият модел.

Според клинични проучвания за резултатите на VelaShape III обиколките намаляват със средно от 1 до 3 см. след една процедура. Скорошно проучване показва, че 100% от пациентите са имали намаляване с най-малко 1,5 см.

КУПИ ПРОЦЕДУРА

Основните предимства на апарата се крият в технологиите,
които той комбинира:

  • Инфраред (IR) на VelaShape III загрява тъканите до 3 мм в дълбочина
  • VelaShape III е една от малкото машини в света, за която производителят дава 100% гарантиран резултат от минус 1.5 см от третираната зона след 1 процедура. Това са резултати, постигнати при клинично проучване сред 42-ма пациенти.
  • Оптималните резултати, които са постигани след една процедура, са минус 2.6 см.
  • 150-ватовата биполярна радиочестота загрява тъканите до 20 мм в дълбочина
  • Пулсиращият вакуум допринася за по-доброто доставяне на енергията до тъканите, а механичните ролки подобряват лимфния дренаж, което придава здрав вид на кожата.
  • Само за 1 минута радиочестота на апарата загрява зоната до 42 градуса терапевтична температура и я поддържа постоянна, за перфектен резултат.
ЗАПИШИ СИ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ ОЩЕ СЕГА
Една процедура на малка зона трае около 30-40 минути, а на голяма зона – около час. Това прави процедурата подходяща за извършване в обедната почивка, например.

Резултатът е видим веднага след първата процедура. За оптимални резултати са необходими от 2 до 4 процедури, в зависимост от пациента. Това прави VelaShape III единственият апарат в света, който постига най-добри резултати след толкова малко процедури.

Процедурата е безболезнена. По време на сеанса се усеща дълбок масаж и силно затопляне на третираната зона, което за повечето клиенти е приятно.

До момента са проведени повече от 5 милиона процедури в света с най-новата Vela Shape III и не са регистрирани никакви странични ефекти. Процедурата не се препоръчва единствено за бременни и кърмещи жени, защото клинични проучвания върхи такива не са провеждани. Веднага след като се спре кърменето, процедурата може да се прилага за възвръщане на формата на тялото след раждането.

Не препоръчваме повече от 4 процедури на зона през 2 седмици, но в зависимост от състоянието на тялото, могат да се извършват поддържащи процедури през няколко месеца.

КОМБИНИРАН ПОДХОД ЗА ПЕРФЕКТНИ РЕЗУЛАТИ

VelaShape III извайва тялото и редуцира целулита успешно и дълготрайно само след 3 процедури, а CoolTech е най-ефективният метод за решаване на проблема с мастните натрупвания, като не само дренира мастните клетки, а унищожава излишните от тях.

Комбинираният подход за отслабване и редуциране на целулита се прилага само след предварителна консултация с нашите лекари. По тяхна препоръка се изготвя индивидуален за всеки пациент план за прилагане на процедурите.