VelaShape III 2018-07-05T10:18:50+00:00

Извайване на тялото с VelaShape III

Body Aesthetics предлага процедури, които ще превърнат мечтата ви за изваяно и здраво тяло в реалност.  VelaShape III е единственият апарат, който използва патентованата Elos технология в комбинация с вакуум за изглаждане и стягане на кожата и трайно премахване на целулит. Спортът и диетите могат да намалят теглото и да подобрят състоянието на мускулатурата, но не могат да стегнат кожата. На помощ идва VelaShape III.

VelaShape III премахва целулита и двойната брадичка, стяга и изглажда кожата

Процедурата с VelaShape III на американската компания Syneron Candela представялата контролирано постоянно заравяне на третираната зона чрез радиочестотна енергия, инфраред, вакуум и масажни ролки. Това загряване предизвиква свиване на мастните клетки и тяхното дрениране (изцеждането на мастните киселини). Радиочестотата на VelaShape III стимулира производството на нов колаген и еластин в кожата (неоколагенеза). Тази единствена по рода си комбинация прави кожата по-гладка и нежна, а целулитът се премахва. След 10 години в медицинската естетика, десетки клинични проучвания и повече от 5 милиона извършени процедури, това е най-известната неинвазивна процедура в света. VelaShape III е най-новият модел.

Според клинични проучвания за резултатите на VelaShape III обиколките намаляват със средно от 1 до 3 см. след една процедура. Скорошно проучване показва, че 100% от пациентите са имали намаляване с най-малко 1,5 см.

Основните предимства апарата се крият в технологиите, които той комбинира:

  • Инфраред (IR) на VelaShape III загрява тъканите до 3 мм в дълбочина
  • 150-ватовата биполярната радиочестота загрява тъканите до 20 мм в дълбочина
  • Пулсиращият вакуум допринася за по-доброто доставяне на енергията до тъканите, а механичните ролки подобряват линфния дренаж, което придава здрав вид на кожата.
  • Само за 1 минута радиочестота на апарата загрява до 42 градуса терапевтична температура и я поддържа постоянна, за перфектен резултат.
  • VelaShape III е една от малкото машини в света, за която производителят дава 100% гарантиран резултат от минус 1.5 см от третираната зона след 1 процедура. Това са резултати постигнати при клинично проучване сред 42 пациента.
  • Оптималните резултати, които се постигат след една процедура са минус 2.6 см.
ЗАПИШЕТЕ СИ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ ОЩЕ СЕГА
Една процедура на една зона трае около 15 мин. Това прави процедурата подходяща за извършване в обедната почивка, например.
Резултатът е видим веднага след първата процедура. За оптимални резултати са необходими от 2 до 4 процедури, в зависимост от пациента. Това прави VelaShape III единственият апарат в света, който постига на-добри резултати след толкова малко процедури.
Процедурата е безболезнена. По време на сеанса се усеща леко и приятно затопляне на третираната зона.
До момента са проведени повече от 3 милиона процедури с най-новата Vela Shape III и не са регистрани никакви странични ефекти. Процедурата не се препоръчва единствено за бременни и кърмещи жени.  Веднага след като се спре кърменето процедурата може да се прилага за възвръщане на формата на тялото след раждането.

КОМБИНИРАН ПОДХОД ЗА ПЕРФЕКТНИ РЕЗУЛАТИ

VelaShape III извайва тялото и редуцира целулита успешно и дълготрайно само след 3 процедури, а CoolTech е най-ефективният метод за решаване на проблема с мастните натрупвания, като не само дренира мастните клетки, а унищожава излишните от тях.

Комбинираният подход за отслабване и редуциране на целулита се прилага само след предварителна консултация с нашите лекари. По тяхна препоръка се изготвя индивидуален за всеки пациент план за прилагане процедурите.