ЗА НАС

Какво ни накара да направим нашия лазерен център за епилация, оформяне на тялото и терапии за лице в София? Към съществуващото вече разнообразие от услуги и доброто им качество, ние искаме да добавим още. Искаме да поглезим всеки свой клиент, да създадем комфорт и функционалност, да ви предложим място, на което да се чувствате… на място. И ако пластичните хирургии и кварталните козметики стоят в двете противоположности на целия спектър от услуги, нашата мисия е да намерим средата.

Нашата мисия е да можем да предложим на всяка активна, работеща жена, на всяка дама с вкус и високи критерии за качество, на всяка майка с малко дете, на всеки мъж с изострено чувство за естетика едно наистина модерно, достъпно, високотехнологично, но и уютно място за бързи и качествени резултати.

Затова за нас всичко има значение – къде се намираме, какво кафе ви предлагаме, каква музика пускаме, как разговаряме с вас по телефона, как получавате от нас информация, колко време ви отнемаме и какво правим с него. Нашата цел е да оправдаем доверието ви с изцяло медицински персонал и най-добрите апарати в света (това може да се провери) на най-достъпните цени за качеството им.

Лазерен център Body Aesthetics има за цел да разреши онези най-упорити и натрапчиви проблеми, които имате с тялото си, завинаги, за да можете да се посветите на всичко останало, което ви вълнува.
Ние предлагаме решението.

ЕКИП

Д-р Валентина Трачева
Д-р Валентина Трачева

Д-р Валентина Трачева е лекар по дентална медицина, посветен в цялостната грижа за естетическия вид на кожата, тялото и лицето. Тя е майка на две деца, което я кара да търси начин да създаде перфектното място за активни жени – работещи майки, които искат да изглеждат и да се чувстват добре в своята кожа. Ето защо д-р Трачева събира край се бе си не просто екип от професионалисти с медицинско образование, а истински съмишленици. Тя е в основата на семейния бизнес Body Aesthetics.

ЗАПИШИ СИ БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ
Д-р Александра Гончарова
Д-р Александра Гончарова

Д-р Александра Гончарова завършва Медицина и специализира Дерматология. Заради специалния си интерес към естетическата медицина, тя завършва множество курсове за различни типове терапии на лице и тяло и практикува няколко години в Дубай.

Марияна Кожухарова
Марияна Кожухарова

Марияна Кожухарова завършва Медицинска рехабилитация и ерготерапия, но бързо проявява своите таланти в областта на естетическите терапии и трупа квалификации. През последните пет години тя се занимава с процедури за оформяне на тялото и лазерна епилация, но в свободното си време практикува рехабилитация на доброволни начала.

Д-р Йоана Радева
Д-р Йоана Радева

Д-р Йоана Радева завършва Медицина и се обучава в сферата Дерматологията и естетическите процедури за лице и тяло. През последните пет години тя усъвършенства знанията и уменията си като участва в множество презентации, проекти, конференции, семинари и трупа отличия и награди.

Моника Лукайчева
Моника Лукайчева

Моника Лукайчева учи реклама и мениджмънт и проявява специален интерес към изучаването на езици. През последните няколко години тя се занимава с организация и ръководене на екипи и връзки с клиенти.