fbpx

БАЗАР С КАУЗА: -10% на всички пакети и услуги на 26.10

В месеца, посветен на борбата с рака на гърдата, момичетата от Лазерен център Body Aesthetics и Фейсбук групата In&Out те каним на един малко по-различен базар – Pop Up Store с благотворителна кауза!
 
26 октомври, събота, 12:00 часа
Лазерен център Body Aesthetics
ул. Орехова гора №2 (Южен парк)
 
20 момичета от нашумялата Фейсбук група In&Out ще продават свои дрехи срещу такса за участие в базара. Събраната сума ще бъде дарение в подкрепа на фондацията на Нана Гладуиш ,,Една от 8”. В 14:00 часа по време на базара ще се състои кратка презентация на Фондацията „Една от 8“ по темата за превенция на рака на гърдата. 

Ние от Body Aesthetics сме домакини на събитието и в деня на базара предлагаме 10% намаление от всички цени на своите процедури – пакетни* и единични, а 10% от всяка продажба в този ден те ще дарим от името на своите клиенти на каузата на фондация „Една от 8“. Покупки могат да се правят на място и през сайта ни с промокод: ednaotosem

Ето малко повече информация за участниците:

▪️Фондацията „Една от 8“▪️
Фондацията подкрепя жени с диагноза рак на гърдата, като осигурява перуки, протези, терапия, групи за подкрепа и провежда събития за превенция и безплатни прегледи из цялата страна. Нейни членове ще гостуват на базара, за да разкажат за начините за превенция на рака на гърдата.

▪️In&Out▪️
Една по-различна Фейсбук група за жени, в основата на която стои красива цел – популяризирането на етичната мода, намаляване на консуматорството, обединяване около ползите от секънд хенд културата като начин да подпомогнем опазването на околната среда. Момичетата от групата продават и разменят дрехи помежду си с идеята да вдъхнат нов живот на позабравени или поомръзнали вече съкровища.
 

Искаш ли да бъдеш дарител? Има няколко начина:

🎈 ела и открий своето съкровище на базара, за да подкрепиш каузата на участниците
🎈 дари в една от кутиите, поставени специалано за целта
🎈можеш да дариш чрез покупка на процедура – 10% от цената на всяка закупена процедура от Body Aestetics на 26 октомври ще бъде дарена на каузата от твое име 
🎈 дари средства по банков път на Фондация „Една от8“ тук:
Райфайзенбанк, София 1113, Ф. Ж. Кюри 18А
IBAN No. BG06RZBB91551003932601
BIC: RZBBBGSF

*намалението не важи единствено за пакет Цяло тяло за мъже и жени и за пакет Цели крака+Интим и мишници