fbpx

Мерки за безопасност и правила за посещение в Лазерен център Body Aesthetics по време на пандемията от COVID-19

Лазерен център Body Aesthetics отваря врати за своите клиенти и възобновява работа при строги мерки за безопасност, които целят предпазване от разпространение на COVID-19. Съобразили сме стъпките за дезинфекция и режима си на работа с предписанията за противоепидемиологични мерки на Министерството на здравеопазването и Световната здравна организация. Ежедневно следим развитието на пандемията и се адаптираме към всяка новост.

Искаме да ви уверим, че като медицински лица на първо място поставяме здравето и сигурността на своите клиенти и служители. Молим да имате предвид, че при необходимост, публикуваните мерки могат за да бъдат променени без предупреждение, заради което е препоръчително да се връщате към тях преди записването на всеки следващ час.

Преди да запишете час

Процедури извършваме само след предварително записан час по телефон, e-mail, през контактната форма на нашия уебсайт, както и чрез страниците ни в социалните мрежи. За да избегнем изчакване на място, графикът ни е прецизно планиран. Молим да дойдете точно на време, за да ви приемем и обслужим незабавно и в рамките на отделеното за целта време. За предпочитане е да идвате без придружител, освен ако това не е наложително.

Преди да запишете час, молим да се уверите, че отговаряте на следните изисквания:

 • не сте имали контакт със заразен през последните 28 дни преди часа си
 • нямате симптоми като повишена телесна температура, отпадналост, болки в мускулите, хрема, болки в гърлото, кашлица, задух
 • използвате лични предпазни средства при пристигането си в центъра
 • спазвате  стриктна дезинфекция и лична хигиена
 • спазвате изискванията за социална дистанция
 • идвате директно от дома си след взимане на душ
 • при най-малко съмнение, че не сте напълно здрави, отложете посещението си

Потвърдената от Вас резервация за час се счита за декларирано за съгласие и поета отговорност, че всички посочени изиквания са спазени.

По време на посещението ви

При влизане в Лазерен център Body Aesthetics ще бъдете помолени да обуете еднократни калцуни и да дезинфекцирате ръцете си с поставен от нас антибактериален гел, можете да поставите и еднократни предпазни ръкавици. Молим при влизане да носите само крайно необходими вещи като дебитна/кредитна карта и телефон. Вашият терапевт ще Ви посочи къде да изчакате, ако това се налага, и ще Ви покани в кабинета, където ще ви покаже къде да оставите личните си вещи и дрехи.

Въпреки просторното пространство на центъра ни, ще допускаме максимум двама човека едновременно в зоните за изчакване като сме осигурили безопасната дистанция от 10 метра помежду им. Възможно е и изчакване пред самия център.

Дезинфекция

Преди и след всеки клиент, както и по време на целия работен ден, спазваме специални условия на работа:

 • дезинфекцираме всички повърхности, дръжки на врати и подове
 • използваме специална антибактериална лампа, която дезинфекцира въздуха в кабинетите за извършване на процедури
 • вентилацията ни работи постоянно
 • всички помещения се проветряват
 • на входа на сградата ни са поставени автоматични калцунарници за ползване от клиентите
 • дезинфекцираме инструментите, материалите и апаратурата изключително подробно
 • отстранили сме всички предмети, които могат да спомогнат за предаването на вируса
 • всички наши служители са снабдени с предпазни облекла, бонета, маски, очила и шлемове

Молим да бъдете търпеливи и да изчакате екипа ни да приключи процеса на дезинфекция, за да ви приемем безопасно.

Можете да се запознаете подробно с всички взети от нас мерки за безопасност от документите, разлепени на информационното ни табло до самия вход на центъра.

Процедури, които няма да извършваме

До 31 май 2020 включително процедурата Hydrafacial MD и лазерна епилация на зони Горна устна и Брадичка няма да бъдат извършвани.

Тази мярка се налага поради невъзможността клиентът да носи предпазна маска по време на процедурата и невъзможността да спазим дистанция от минимум 1,5 метра.

Заплащане и записване на следващ час

За предпочитане е да запишете своя следващ час по телефона или по мейл, а плащанията да бъдат извършени по банков път или с кредитна/дебитна карта на място.