ПРЕМАХВАНЕ НА ДВОЙНА БРАДИЧКА

С ЕДИНСТВЕНАТА В БЪЛГАРИЯ КОМБИНАЦИЯ

ОТ КРИОЛИПОЛИЗА С COOLTECH + СТЯГАНЕ С VELASHAPE III

Body Aesthetics е единственият център в България, който предлага комбиниран метод премахване на двойна брадичка
унищожаване на мазнини чрез криолиполиза с CoolTech +
дрениране на клетките и стягане на кожата с VelaShape III

Терапията ни е съвременна ефективна алтернатива на инвазивни или оперативни процедури от рода на липосукция и лифтинг. В сравнение с по-инвазивните методи, терапията ни е в пъти по-достъпната и много по-близка до естествените процеси в тялото. Тя е подходяща за хора, които се страхуват от драстична промяна на външния вид и от оперативни намеси, защото трайно премахва двойната брадичка, съхранява естествения вид на зоната, действа без болка и без възстановителен период.

Ефективността на технологията се крие в разработения от нас протокол, при който две модерни технологии се допълват взаимно и всяка усилва ефекта от другата. Комбинацията премахва излишните мазнини, дренира оставащите мастни клетки, стимулира производството на еластин и колаген и по този начин стяга и прибира отпуснатата кожа, а мастните клетки никога повече не могат да се образуват в зоната.

Двойната брадичка се наблюдава при все повече и все по-млади хора. Но има доста заблуди, свързани с появяването ѝ и възможните начини за противодействие.

Двойната брадичка представлява натрупване на допълнителен мастен слой под брадата (субментална мазнина), в комбинация с увисване на кожата. Сама по себе си тя не е задължително симптом за някакъв вид заболяване, но може да бъде сериозен козметичен проблем за много жени и мъже. Защото нарушава пропорцията на лицето.

Всеки от нас се старае да крие излишните мазнини, но това е особено трудно, когато те са на лицето ни.

Факторите са няколко:

  1. загуба на еластичност на кожата с възрастта
  2. неправилна стойка, която води до отслабване на мускулите на врата и шията
  3. промяна в телесното тегло
  4. генетична предразположеност

Истината е, че наднорменото тегло не е основният фактор, който има отношение към появата и увеличаването на двойната брадичка. Именно последната 4-та причина се оказва най-определяща и непреодолима. Ако ви е генетично заложено да имате двойна брадичка, тя ще се появи, независимо дали сте слаби или пълни.

Също така това, че имате двойна брадичка и подкожна мазнина, не означава задължително, че сте с излишни килограми. Нито, че ако отслабнете, това със сигурност ще намали двойната брадичка. По-скоро честите промени в теглото могат да допринесат за увисването на кожата в тази зона, включително рязкото отслабване.

Кожата изисква много повече време да се стегне, а когато организмът изчиства „мастните депа“, това е една от последните зони, до която стига.

Защо точно тази комбинация?

Терапията се състои в провеждането на най-малко една криолиполиза с CoolThech и две процедури с VelaShape III на зона брадичка. Броят и последователността на процедурите се определят при задължителната безплатна консултация с медицинско лице при първото ви посещение при нас. Тогава извършваме измервания и преглед на зоната, за да можем да ви предложим подход, с който да постигнем желания от вас резултат.

COOLTECH
Криолиполизата е изключително подходяща за зона двойна брадичка. Процедурата  е базирана на уязвимостта на мастната тъкан и клетки (адипоцитите) към ниски температури. За разлика от съседните си клетки като фиброцити, кръвоносни съдове и др., мастните клетки нямат устойчивост срещу кристализация при охлаждане. Това прави възможно криотерапията да действа без да уврежда околните тъкани. Целта на охлаждането е да елиминира 3 от 5-те основни съставки на мастните клетки и да доведе до тяхното разрушаване. След продължително излагане на ниска температура, мастната тъкан започва да кристализира, а това предизвиква апоптоза на адипоцитите – смърт на мастната клетка. При една процедура се постига кристализация на около 30 % от мастните клетки в зоната. Унищожените клетки никога повече не могат да се възобновят на същото място.
Прочетете всичко за Криолиполиза с CoolThech ? ТУК

VELASHAPE III
В деликатни зони като брадичката унищожаването на мастните клетки и отслабването могат да доведат до отпускане на кожата. Най-новият модел VelaShape III е решението на този проблем. Апаратът използва патентована Elos технология, като съчетава двуполюсна радио честота (RF), затопляща в дълбочина до 15 мм, инфрачервена светлина -(IR), която нагрява тъканта до 3 мм и вакуум, който осигурява точна доставка на енергия. Предизвиква се дълбоко загряване на мастните клетки, околната съединителната тъкан и дермалните колагенови фибри, това увеличава кръвообращението, лимфния дренаж, клетъчния метаболизъм и стимулирането на колаген. Освен това се стимулира активността на фибробластите и извънклетъчната матрица, като започва и ремоделиране, за да се намали ефективно размерът на мастните клетки и да се изглади повърхността на кожата. Така прибираме и кожата в зоната на двойната брадичка и тя има естествено гладък и стегнат вид.
Прочетете всичко за VelaShape III ? ТУК

Go to Top