fbpx

САМО ДНЕС! КОЛЕДНО ПРОМО! Вземи пакет лазерна епилация на лице -30%

🌟Започва нашата седмица с изненади и подаръци!🌟

🎁 САМО днес на 16.12.19 ви предлагаме два любими пакета, които можете да подарите на себе си или на любим човек. Напомняме, че нашият лазер е медицински александрит – златният стандарт в обезкосмяването и шампион сред всички  лазери в света в обезкосмяването на зони по лицето.

Вземете неограничен брой пакети от 6 процедури за себе си или приятел с 30% отстъпка на място или директно през сайта ни за зони:

✅ Цяло лице (бакенбарди+горна устна+брадичка)  за жени за 378 лв. вместо 540лв.
👉 КУПЕТЕ ТУК

✅ Бакенбарди+Шия+Врат за мъже за 504 лв. вместо 720 лв. 
👉 КУПЕТЕ ТУК

 

Всеки ден само в рамките на 24 часа можете да закупите определени процедури или пакети през сайта ни или на място. Следете ПРОМОЦИИ в сайта ни и профилите ни в социалните мрежи, за да не пропуснете желаната процедура с коледна отстъпка от -30%.

Офертата не може да се комбинира с други промоции или отстъпки. За да се възползвате от закупения пакет, трябва да запишете час за първата процедура от него в рамките на 30 дни след закупуването на пакета и да я извършим в рамките на 90 дни след закупуването му. За провеждане на останалите процедури спазвайте препоръчаните от терапевта ви интервали.