САМО ДНЕС! КОЛЕДНО ПРОМО! Вземи -30% от любими зони лазерна епилация за жени и мъже!

🌟Щести ден, остава само още 1 изненада!🌟

САМО днес на 22.12.20 можете да спестите 30% от пакети и процедури лазерна епилация за едни от най-често правените зони сред жените и мъжете и да забравите за окосмяването за около 15 години. Това са и зоните, които най-лесно и най-бързо се повлияват от процедурата. Зарадвайте близък човек и сбъднете мечтата й/му за перфектно гладка кожа!

🎁 Вземете неограничен брой пакети от 6 процедури или единични процедури за себе си или приятел с 30% отстъпка на място или директно през сайта ни за зони:

✅  пакет интим и мишници за жени –  от 960 лв на 672 лв! 👉 КУПИ ТУК

✅  процедура цели ръце за жени  – от 150 лв на 105 лв! 👉 КУПИ ТУК

✅  процедура цели крака  за жени   – от 540 лв на 378 лв! 👉 КУПИ ТУК

✅  процедура подбедрици за жени  – от 250 лв на 175 лв! 👉 КУПИ ТУК

✅  пакет врат и мишници за мъже  – от 660 лв на 462 лв! 👉 КУПИ ТУК

✅  процедура гърди и корем за мъже  – от 360 лв на 252 лв! 👉 КУПИ ТУК

✅  процедура гръб и кръст за мъже  – от 360 лв на 252 лв! 👉 КУПИ ТУК

✅  процедура гръб+кръст+рамене за мъже – от 420 лв на 294 лв! 👉 КУПИ ТУК

 

Всеки ден само в рамките на 24 часа можете да закупите определени процедури или пакети през сайта ни или на място. Следете ПРОМОЦИИ в сайта ни и профилите ни в социалните мрежи, за да не пропуснете желаната процедура с коледна отстъпка от -30%.

Офертата не може да се комбинира с други промоции или отстъпки.

За да се възползвате от закупена процедура или процедури, трябва да запишете час за първата от тях в рамките на 30 дни след закупуването и да я извършим в рамките на 90 дни след закупуването. Ако сте закупили повече от 1 процедура или пакет, след провеждането на първата процедура спазвайте препоръчаните от терапевта ви интервали.

При непредвидени форсмажорни обстоятелства, свързани с COVID-19, сроковете за използване на закупените процедури се удължават. Вижте как и прочетете за мерките за безопасност, които прилагаме в Body Aesthetics ТУК.

 

Подаръчни ваучери

Освен промото за днес, до 23 декември можете да закупите на място или през сайта ни и подаръчен ваучер за любим човек, а ние ще го допълним с празничен бонус като комплимент от Body Aesthetics!
✅за 200 лв., а ние ще подарим още 50 лв.
✅за 500 лв., а ние ще подарим още 100 лв.
✅за 1000 лв., а ние ще подарим 1 процедура VelaShape III на зона по избор.
Виж повече тук