КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС?

Попитахме клиентите си какво мислят за нас и дали са доволни от резултатите, които сме постигнали.
Вижте техните отговори!

“Изключително съм доволна от лазерната епилация. След като бях пробвала много варианти, ефектът не беше много добър, защото имам по-светли косъмчета, а те винаги се отстраняват по-трудно. Но само след 2 процедури в Body Aesthetics резултатите бяха на лице и бях страшно доволна и впечатлена. Вече съм направила 5 процедури и не мога да повярвам колко бързо и лесно се премахна всичко. Препоръчвам горещо, не само заради резултатите, но и заради страхотната атмосфера, изключително професионалния екип, който е винаги мил, подготвен и внимателен!”

Евгения

“Ако кажа, че съм доволна от специалистите, обслужването и резултатите от студиото, ще е малко! Изключителен професионализъм, подкрепен от най-новите и модерни технологии на световно ниво. Моята любима процедура е криолиполиза, чрез която намалих 5 см. от бедрата си. Препоръчвам с две ръце!”

Марина

“Четох доста преди да избера при кого да отида. Изключително съм доволна и за миг не съм съжалила за избора си. Професионален подход, на който много държа. Там го получавате. А що се отнася до резултатите – струва си всеки лев. Amazing results!”

Наталия

“Горещо препоръчвам на всички да се доверят на Body Aesthetics! Атмосферата е изключително приятна и релаксираща, но най- ценен е екипът! Млади и усмихнати хора, професионалисти, които непрекъснато усъвършенстват опита и знанията си и имат индивидуален подход към всеки. Проявяват търпение, любов и грижа, консултират и извършват процедурите професионално и с внимание! Освен удовлетворени от резултата, ще се чувствате и страхотно от това, че някой се е погрижил за вас отговорно и с финес!”

Даниела

“Много мили и усмихнати момичета, които те карат да се чувстваш прекрасно и да продължаваш да се връщаш. Лазерната епилация е изключително ефективна, а уредът е много различен от тези, които се ползват в другите студиа. Силно препоръчвам и със сигурност скоро ще опитам и други разкрасителни процедури.”

Мая

“Страхотни професионалисти!
Благодаря ви сърдечно за първото безгрижно лято,
в което успях да нося само и единствено рокли!”

Донка

“Исключотелно съм доволна, първото място, на което
имам резултат от лазерната епилация. Препоръчвам!”

Виолета