През месец февруари можете да се възползвате от нашата специална оферта за пакет лазерна епилация на Цяло тяло за жени или мъже!

Условия на офертата:

💛 Можете да закупите неограничен брой кутии Лазерна епилация на цяло тяло както за себе си, така и за подарък до 29 февруари включително на място или през сайта ни.

💛 Покетът Цяло тяло може да съдържа неограничен брой зони. Всички зони, които желаете да включите в пакет Цяло тяло трябва да бъдат заявени в момента на поръчката и не могат да се дабавят нови зони след това.

💛  Тaзи оферта не може да се комбинира с други промо кодове, промоции или отстъпки.

💛 За всяка избрана зона кутиите включват по 6 броя процедури. Пакетът Ви ще важи до изразходване на 6 процедури за всяка зона, която изберете да включите. След това можете да използвате нашата Безсрочна гаранция за лазерна епилация, като с нея всяка процедура след 6-тата е на 50% намаление от основната цена на съответната зона завинаги.

💛  Срок за използване: трябва да запишете час за 1-ва процедура в срок от 30 дни след покупката. Първата процедура да бъде извършена в срок от 90 дни от датата на покупката. Всички следващи процедури ще планирате заедно с терапевта си спрямо препоръчителните срокове между 2 процедури, както и спрямо своите възможности и желания.

💛 Ако сте закупили процедура, пакет или кутия за подарък и желаете хартиен или електронен ваучер, молим да се свържете с нас на 08 7773 7772 или info.bodyaesthetics@gmail.com и ние ще издадем ваучер в рамките на 24 часа. Хартиения ваучер можете да получите само на място.

💛 При непредвидени форсмажорни обстоятелства, свързани с COVID-19, сроковете за използване на закупените процедури се удължават. Вижте ТУК.

💛 Преди закупуване на пакет процедури лазерна епилация молим да се запознаете с противопоказанията и същността на процедурата тук: Лазерна епилация

Ето какво получавате със закупуването на всеки пакет:

💛  Безплатна консултация преди закупуването на процедура, както и във всеки един момент при провеждане на курс процедури, когато е необходимо.

💛  Системата ни е изградена изцяло в полза на клиента. Пазим информация за това как сте се обезкосмявали, кога сте се излагали на слънце, кога имате растеж, коя зона как се влияе, записваме абсолютно всички параметри и особености и гарантираме, че с всяка процедура сте по-близо до гладката кожа, за която мечтаете. Ние не броим импулси и не мерим размера на зоните, а целим пълна удовлетвореност на клиентите си.

💛  В Лазерен център Body Aesthetics работят медицински лица с медицински александритен лазер, който е признат от дерматологичната общност за Златен стандарт в целия свят.

💛 Безсрочна гаранция за лазерна епилация, всяка процедура след закупен пакет за 6 процедури е на 50% намаление от основната цена на съответната зона завинаги. Ние сме единствените в България, които могат да ви предложат такава гаранция, защото вярваме в резултатите, които сме постигнали с вече над 4000 човека за 6 години.

💛 В Body Aesthetics предоставяме на всеки клиент Сертификат, който гарантира, че извършваме процедурите си с оригиналнaта козметика и еднократни консумативи на производителите на нашите апарати по изработен от тях протокол. Защото стоим отговорно зад резултатите, които обещаваме.

💛 Ефектът е несравнимо по-дълготраен от всеки друг метод за обезкосмяване – само 6 процедури за 15 години гладка кожа. Но САМО ако се спазят изискванията за повишаване на параметрите, правилно се определи какво е необходимо за вашия фототип и особеностите на вашата кожа и при последните процедури се изчака равномерен растеж. Няма друг работещ подход.

💛 Пестите време от най-досадното занимание и можете да бъдете по-импулсивни, когато избирате тоалет, защото още след третата процедура при нас кожата ви е видимо гладка, космите растат по-рядко и са по-нежни и по-малко забележими.

💛 Нашият лазер премахва обърнатите косми и подмладява кожата – още с първата процедура! Това е възможно заради неговата специфична дължина на вълната, размера на спота и скоростта на импулса. Да, това е тайната на звездите за перфектна кожа.

💛 В нашия Блог можете да намерите много полезна информация за истински успешната лазерна епилация, а нашите специалисти са на разположение всеки ден за въпроси и безплатна консултация.