След като вече десетки наши клиенти тестваха процедурата EmSculpt Neo и споделиха своите позитивни отзиви, време е за едно специално предложение. Изпитайте и вие силата на най-успешното научно постижение в областта на неинвазивната естетика: технологиите HIFEM + и S-RF. И то на промо цена!

САМО до 10 август пакет от 4 процедури EmSculpt Neo е на цената на 3!
Вземете пакет за зона по желание за 2430 лева вместо за  3240 лева

Процедурата има бърз и видим ефект и се извършва през 5 до 7 дни.
💙 25% повече мускули веднага
💙 30% по-малко мазнини до 2 месеца
💙 видимо по-стегната кожа до 2 седмици

.

.

Условия на офертата:

🔸 Можете да закупите неограничен брой пакети за себе си или за подарък.
🔸 Можете да използвате първата процедура преди 30 октомври 2022 г., а за периодите между останалите процедури следвайте препоръките на терапевта си.
🔸 Съветваме ви да запишете своя час поне за първите две процедури веднага след закупуване на пакета си, защото графикът ни се запълва много бързо за предстоящите седмици. 
🔸 Преди закупуване на пакет процедури с EmSculpt Neo молим да се запознаете с противопоказанията и същността на процедурата ТУК. Процедурата не се извършва при бременност, кърмене, налчие на метални импланти в зоната, тежки сърдечни, белодробни чернодробни заболявания, както и при поставена гинекологична спирала за зона корем.
🔸 Тaзи оферта не може да се комбинира с други промо кодове, промоции или отстъпки.
🔸 При непредвидени форсмажорни обстоятелства, свързани с COVID-19, сроковете за използване на закупените процедури се удължават. Вижте как и прочетете за мерките за безопасност, които прилагаме в Body Aesthetics ТУК.

До края на промото
ОСТАВАТ САМО
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec