САМО ДНЕС! КОЛЕДНО ПРОМО! Вземи пакет лазерна епилация на лице -30%!

🌟Пети ден! Остават само още 2 изненади! 🌟

🎁 САМО днес на 21.12.20 ви предлагаме два любими пакета, които можете да подарите на себе си или на любим човек. Знаете ли, че нашият лазер е шампион сред всички  лазери в света в обезкосмяването на зони по лицето заради най-бързата си скорост и най-голямата си мощност?

Вземете неограничен брой пакети от 6 процедури за себе си или приятел с 30% отстъпка на място или директно през сайта ни за зони:

✅ Цяло лице (3 зони по избор)  за жени за 420 лв. вместо 600лв. 👉 КУПЕТЕ ТУК
✅ Бакенбарди+Шия+Врат за мъже за 588 лв. вместо 840 лв. 👉 КУПЕТЕ ТУК

 

Всеки ден само в рамките на 24 часа можете да закупите определени процедури или пакети през сайта ни или на място. Следете ПРОМОЦИИ в сайта ни и профилите ни в социалните мрежи, за да не пропуснете желаната процедура с коледна отстъпка от -30%.

Офертата не може да се комбинира с други промоции или отстъпки.

За да се възползвате от закупена процедура или процедури, трябва да запишете час за първата от тях в рамките на 30 дни след закупуването и да я извършим в рамките на 90 дни след закупуването. Ако сте закупили повече от 1 процедура или пакет, след провеждането на първата процедура спазвайте препоръчаните от терапевта ви интервали.

При непредвидени форсмажорни обстоятелства, свързани с COVID-19, сроковете за използване на закупените процедури се удължават. Вижте как и прочетете за мерките за безопасност, които прилагаме в Body Aesthetics ТУК.

 

 

Подаръчни ваучери

Освен промото за днес, до 23 декември можете да закупите на място или през сайта ни и подаръчен ваучер за любим човек, а ние ще го допълним с празничен бонус като комплимент от Body Aesthetics!
✅за 200 лв., а ние ще подарим още 50 лв.
✅за 500 лв., а ние ще подарим още 100 лв.
✅за 1000 лв., а ние ще подарим 1 процедура VelaShape III на зона по избор.
Виж повече тук