САМО ДНЕС! КОЛЕДНО ПРОМО! Вземи -30% за Hydrafacial 2.0 Platinum -30%!

🌟Последна изненада!🌟

САМО днес на 23.12.20, предлагаме най-голямата отстъпка за годината от -30% на любимата процедура на звездите – Hydrafacial 2.0 Platinum! Опитайте най-доброто от Hydrafacial 2.0 – всички стъпки, серуми и екстри на процедурата в перфектен баланс за перфектна кожа.
Подарък, който ще зарадва всяка кожа!

🎁 Вземете до 3 процедури Hydrafacial 2.о Platinum за себе си или за подарък с 30% отстъпка на място или директно през сайта ни:

✅ за 147 лв. вместо 210 лв. 👉 КУПЕТЕ ТУК

ВАЖНО!!! Можете да вземете САМО общо до 3 процедури Hydrafacial 2.о Platinum за себе си или подарък на промоционалната ни коледна цена.

Всеки ден само в рамките на 24 часа можете да закупите определени процедури или пакети през сайта ни или на място. Следете ПРОМОЦИИ в сайта ни и профилите ни в социалните мрежи, за да не пропуснете желаната процедура с коледна отстъпка от -30%.

Офертата не може да се комбинира с други промоции или отстъпки.

За да се възползвате от закупена процедура или процедури, трябва да запишете час за първата от тях в рамките на 30 дни след закупуването и да я извършим в рамките на 90 дни след закупуването. Ако сте закупили повече от 1 процедура или пакет, след провеждането на първата процедура спазвайте препоръчаните от терапевта ви интервали.

При непредвидени форсмажорни обстоятелства, свързани с COVID-19, сроковете за използване на закупените процедури се удължават. Вижте как и прочетете за мерките за безопасност, които прилагаме в Body Aesthetics ТУК.

 

Подаръчни ваучери

Освен промото за днес, до 23 декември можете да закупите на място или през сайта ни и подаръчен ваучер за любим човек, а ние ще го допълним с празничен бонус като комплимент от Body Aesthetics!
✅за 200 лв., а ние ще подарим още 50 лв.
✅за 500 лв., а ние ще подарим още 100 лв.
✅за 1000 лв., а ние ще подарим 1 процедура VelaShape III на зона по избор.
Виж повече тук