ПРОЦЕДУРИ

научете всичко нужно за успешната лазерна епилация през лятото

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ GENTLELASE PRO

Лазерна епилация представлява премахване на нежеланото окосмяване по лицето и тялото чрез лазерна технология. Импулсът на лазера има свойството да се привлича от меланина (пигмента) в косъма, където светлината му се превръща в топлина и унищожава луковицата на косъма.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

КРИОЛИПОЛИЗА С COOLTECH

Апаратът CoolТech е базиран на уязвимостта на мастната тъкан и клетки (адипоцитите) към ниски температури. Криолиполизата представлява контролираното охлаждане на мастната тъкан, което предизвиква унищожаване на мастните клетки.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛО С VELA SHAPE III

Процедурата с VelaShape III на американската компания Syneron Candela представлява постоянно контролирано загряване на третираната зона чрез радиочестотна енергия, инфраред, вакуум и масажни ролки.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ HYDRAFACIAL MD

HydraFacial е иновативна и достъпна медицинска терапия за лице, разработена от Edge System – американска компания, утвърдената в световната козметична индустрия.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

ПРЕМАХВАНЕ НА ДВОЙНА БРАДИЧКА

Терапията ни е уникална ефективна алтернатива на инвазивни или оперативни процедури от рода на липосукция и лифтинг. Само при нас ще откриете достъпната за всеки терапия, която трайно премахва двойната брадичка без болка и без възстановителен период.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ