VelaShape 3 оформяне на тяло е идеалното решение за премахване на целулит и стягане на кожата VelaShape 3 оформяне на тяло е идеалното решение за премахване на целулит и стягане на кожата

Какво е VelaShape 3?

VelaShape III е апарат, който използва патентованата Elos технология в комбинация с вакуум за дълбоко терапевтично лечение с видими резултати и минимален дискомфорт. Благодарение на модерните технологии това една от най-новите и ефективни неинванзивни процедури за стягане на кожата и премахване на целулита.

VelaShape 3 предоставя възможност за безоперационна алтернатива за третиране на излишните мастни натрупвания в така наречените проблемни зони. Казано накратко, с този апарат се правят неинвазивни процедури за контуриране на тялото, стягане на кожата и редуциране на целулита

Чрез радиочестота и инфраред лъчи се постига постоянно контролирано загряване. По този начин мастните клетки се свиват и могат да се дренират, което подобрява клетъчния метаболизъм, стимулира производството на нов колаген и еластин, и Вашата кожа запазва здравия си вид.

Всичко това прави процедурата изключително ефективна и на практика безболезнена, без възстановителен период.  

Какъв ефект и предимства има VelaShape III?

Видими резултати

С над 10 години клиничен опит и повече от 5 милиона проведени процедури, VelaShape III е един от най-известните неинвазивни методи за стягане на кожата и оформяне на тялото на пазара днес.

Мощност и скорост.

VelaShape III може да постигне желаната терапевтична температура за по-малко време, с до 150 вата радиочестотна (RF) мощност. Това намалява времето, необходимо за процедурата. И може да намали броя на лечебните терапии до 75%.

Комфорт.

Процедурата с VelaShape III е приятна и безболезнена, като масаж с горещи камъни.

Удобство.

Процедурата VelaShape III често отнема между 30 минути и един час.

За VelaShape III няма сезонни ограничения.

VelaShape III може да се използва за всички типове кожа по всяко време и във всеки климат.

Основни предимства на VelaShape III

Ползите на апарата произлизат от технологиите, които той комбинира.

VelaShape III комбинира инфрачервена светлина (IR), биполярна радиочестота (RF) и вакуум за прецизно нагряване на тъканите съответно до 3мм или 15мм дълбочина. Оптималният дизайн на електродите и едновременното прилагане на вакуум позволяват по-дълбоко и по-бързо проникване на топлината в кожата и лесно и бързо третиране на нежеланите мастни натрупвания. Резултатът е локално стягане на кожата и намаляване на обема, както и цялостно подобрение на структурата и текстурата й.

Накратко:

  • Инфраред (IR) вълните на VelaShape III загряват тъканите до 3 мм в дълбочина
  • 150-ватовата биполярна радиочестота загрява тъканите до 15 мм в дълбочина
  • Пулсиращият вакуум доставя енергията до тъканите
  • Механичните ролки подобряват лимфния дренаж, което придава здрав вид на кожата.
  • Само за 1 минута радиочестотата на VelaShape III загрява зоната и поддържа постоянна терапевтична температура до 42 градуса
  • С VelaShape III можете да постигнете резултат от минус 1.5 см от третираната зона след 1 процедура. (Данни при клинично проучване сред 42-ма пациенти)
  • Максималният брой процедури за третиране на зона е между 3 и 4.
Една процедура на малка зона трае около 30-40 минути, а на голяма зона – около час. Това прави процедурата подходяща за извършване в обедната почивка, например.
Резултатът е видим веднага след първата процедура. За оптимални резултати са необходими от 2 до 4 процедури, в зависимост от пациента.
Процедурата е безболезнена. По време на сеанса се усеща дълбок масаж и силно затопляне на третираната зона, което за повечето клиенти е приятно.

До момента са проведени повече от 5 милиона процедури в света с най-новата Vela Shape III и не са регистрирани никакви странични ефекти. Процедурата не се препоръчва единствено за бременни и кърмещи жени, защото клинични проучвания върху такива не са провеждани. Веднага след като се спре кърменето, процедурата може да се прилага за възвръщане на формата на тялото след раждането.

Не препоръчваме повече от 4 процедури на зона през 2 седмици, но в зависимост от състоянието на тялото, могат да се извършват поддържащи процедури през няколко месеца.

Цени на процедурите с VelaShape III

за една от зоните 1 процедура двойна
процедура
3 процедури  6
процедури 
10
процедури

двойна брадичка

160 290 430

корем/ бедра/седалище

295 530 780 1500 2400

паласки/ бричове/ прасци/колене/ гръбни перки/ръце

240 430 650 1220 1950

дълбочинно разтапяне на мазнини

200

След предплащане на пакет от 3, 6или 10 процедури, получавате възможност да правите поддържащи процедури на единична цена 260 лв. за същата голяма зона или 215 лв. за същата малка зона. Вижте страницата ни ПРОМОЦИИ за специални предложения.