ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ КРИОЛИПОЛИЗА С COOLTECH

ЗАЩО КРИОЛИПОЛИЗА С COOLTECH ТОЧНО В BODY AESTHETICS

КАК РАБОТИ?

ЗАКУПЕТЕ КРИОЛИПОЛИЗА С COOLTECH ОТТУК

ПРЕДИ И СЛЕД КРИОЛИПОЛИЗА С COOLTECH В BODY AESTHETICS

Вижте сами разликата преди и след подлагането на процедура криолиполиза с CoolTech в
нашия лазер център.

КАКВО КАЗВАТ ЗА НАС

НАЙ-ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ ОТНОСНО КРИОЛИПОЛИЗА С COOLTECH

Криолиполиза с CoolTech може да се прилага с 1 или 2 апликатора. Когато е с един, се прави за зони двойна брадичка и корем. Когато се прилага с два, може да се третират две симетрични зони едновременно. Това важи за две от следните: ръце, вътрешни бедра, бричове, паласки, гръбни перки и по-голяма зона корем.

  1. Извършваме детайлна и безплатна консултация, както и специални тестове.
  2. Поставяме върху зоната индивидуален и оригинален криолист на компанията Cocoon, който предпазва кожата ви от студа.
  3. Поставяме апликатора на апарата върху зоната. Той засмуква излишната мастна тъкан чрез вакуум, който временно намалява кръвообращението и спомага за криотерапията.
  4. Третираният участък се охлажда без болка до минус 8 градуса по Целзий за няколко минути. Той остава напълно безчувствен за цялата продължителност на процедурата – 70 минути. Вие лежите през цялото време: можете да четете, да гледате клипчета, да чатите и всякакви подобни занимания. (Повечето хора направо заспиват.)
  5. Сваляме апликатора и правим масаж на зоната, докато си възвърне чувствителността и се загрее до телесна температура.
  6. Можете вече съвсем спокойно да се върнете към всекидневните си занимания.

CoolTech е най-ефикасният метод за решаване на проблема с мастните натрупвания. Той може да се съчетава за още по-добри резултати с VelaShape 3 и радиочестотната процедура Plus на Inmode. Причината комбинираният подход да допринася за безупречния ви вид е дренирането на мастните клетки, оставащи в организма, и стягането и изглаждането на кожата. Защото диетите и упражненията могат да стегнат и заздравят вашата мускулатура, но не и вашата кожа.

Комбинираният подход за отслабване и редуциране на целулита се прилага само след предварителна консултация с нашите лекари. По тяхна препоръка се изготвя индивидуален за всеки един пациент план за прилагане на процедурите.

Зависи от всеки конкретен случай и от желания резултат. В най-честия случай се правят 1 до 3 сесии на една и съща зона. Между 2 процедури трябва да има поне 8 седмици.

Процедурата трае 70 минути за всяка третирана зона плюс времето за измервания и подготовка, което е 15-30 минути.

Някои от подложилите се на криолиполиза може да почувстват минимален дискомфорт поради много ниската температура. Обичайно обаче това е напълно поносимо и се случва в само два момента.

Първият е в началните няколко минути от процедурата при засмукването на мастната тъкан чрез вакуум. Чувството обаче преминава бързо, тъй като временно се намалява кръвообращението и зоната се ограничава и обезболява.

Вторият момент е до 5-10 минути след сваляне на апликаторите. Тогава правим масаж на зоната, докато си възвърне чувствителността и се загрее до телесна температура. Ще почувствате парене, което наподобява усещането, когато през зимата облеете премръзнали пръсти с топла вода.

Още след първите 20 дни ще видите положителните ефекти от криолиполиза, а финалните резултати – около 2 месеца след процедурата. Дори и през третия месец след нея резултатите продължават да се подобряват при някои случаи. Всичко зависи от това колко е бърз метаболизмът и в какво състояние е организмът ви. За да има оптимален ефект, не е нужно непременно да има промяна в режима на хранене. Задължително е обаче да няма повишаване на телесното тегло.

Процедурата ви позволява да се върнете незабавно към обичайната си дейност. Тъй като терапията е неинвазивна, няма нужда от време за възстановяване.

Процедурата е подходяща при хора с нормално тегло, но с локални мастни натрупвания. При хора с наднормено тегло резултатите могат да бъдат колебливи. Причина за това е, че в повечето случаи наднорменото тегло е резултат на забавен метаболизъм или други здравословни причини. Преди процедурата се извършва задължителна консултация с измервания.

Криолиполиза не се прилага при бременни и кърмещи жени, защото клинични проучвания при тях не се провеждат. Студова алергия и тромбофлебит са други противопоказания за тази процедура.

Процедурата може да се прилага още след навършване на 18-годишна възраст, но само след подробна консултация със нашия лекар! Все пак първата ни препоръка е на тази ранна възраст да заложите на активен спорт и правилно хранене. След това ние сме насреща да ви консултираме и да намерим точното решение за вашия индивидуален случай.

След 50-годишна възраст резултатите се виждат понякога със закъснение или се налагат повече процедури за постигане на желания ефект. Причината се корени в забавянето на метаболизма. Накрая обаче се постигат реалистично зададените при консултацията цели.

Имате и още въпроси?