ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ С FORMA

ЗАЩО РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ С FORMA ТОЧНО В BODY AESTHETICS

КАК РАБОТИ?

ЗАКУПЕТЕ РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ С FORMA ОТТУK

* При нас не заплащате времетраенето на цялата процедура, а само времето, което апаратът засича от момента на постигане на терапевтичната температура от 40-43 градуса. Реално това са минутите, в които радиочестотата въздейства на кожата оптимално. Самата процедура трае това време + 20 мин. за подготовка, мазане с гел, достигане на оптималната температура, почистване на лицето и завършване на терапията. Само ние в Body Aesthetics засичаме сесиите по този начин и показваме на клиента отчетените от апарата минути.

 

** Дали продължителността за тези зони да бъде 40 мин. или 60 мин. зависи от големината на зоната и състоянието й, решаваме заедно по време на консултация.

ПРЕДИ И СЛЕД РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ С FORMA

Вижте сами разликата преди и след подлагането на процедура радиочестотен лифтинг с Forma
в нашия лазер център.

КАКВО КАЗВАТ ЗА НАС

НАЙ-ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ ОТНОСНО РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ С FORMA

Радиочестотен лифтинг с Forma може да се прилага както на лицето, така и за малки части от тялото. По лицето най-търсените зони са челото, околоочните контури, назолабиалните гънки, бузите и шията. Що се отнася до тялото, може да третирате горната част на ръцете, корема, бедрата (вътрешна или външна част), бричове, колената, гръбни перки и други малки области, нуждаещи се от подобрения. Процедурата е подходяща за всекиго. Когато има бръчици – за справяне с тях, ако няма – за превенция. В зоните по тялото се използва по същия начин, след раждания например действа отлично за стягане на кожата на корема.

Този новаторски апарат е разработен на базата на клиничния успех на т.нар. А.С.Е. технология (Прецизност, Контрол, Резултат). Forma притежава огромен капацитет за продължително излагане на терапевтични температури заради механизма си за безопасност. Това гарантира максимални и дълготрайни резултати дори на труднодостъпни места. Неговият апликатор е създаден така, че да позволява по-дълготрайна работа в най-фините зони на лицето. Може да се третират успешно дори „пушачески“ бръчки на горна устна и назолабиални гънки в максимална близост до носа.

Няма болка, а само затопляне на третираното място. След процедурата в зоната има леко зачервяване, което отшумява в рамките на няколко минути до час.

Препоръчваме 6-8 процедури на зона – по 1 на седмица – за наистина видим и добър резултат. Все пак този въпрос е строго индивидуален и зависи от състоянието на кожата и метаболизма на организма. Обичайно, след серия от 6-8 процедури забелязвате изглаждане на бръчките по кожата, повдигане и приятно оформяне на контура на лицето. За резултата ключово е стриктното спазване на периодите между процедурите.

За да са резултатите оптимални и най-дълготрайни, винаги препоръчваме да съчетаете процедурите със здравословен начин на живот. Това значи движение, почивка, добро хранене и пиене на много вода.

Лицето се разделя на 5 по-малки зони, като всяка се обработва по 10 минути. Процедурата на цялото лице трае 50 минути, а подготовката и приключването й още 20/30 мин. Ако клиентът желае, може да третира само някои отделни по-малки зони. Те са например чело, околоочен контур и бръчки тип „пачи крак“ и др.

Преди радиочестотен лифтинг при нас е препоръчително поне ден-два да не сте се излагали активно на слънце. След процедурата пък избягвайте интензивните слънчеви бани в следващите 2-3 дни. Съветваме също да поставяте слънцезащитен крем с SPF 50+ всекидневно като предпазно средство от предизвикващите стареене на кожата слънчеви лъчи. Не се подлагайте и на силно затоплящи SPA процедури като сауна и парна баня в рамките на ден-два след процедурата. Можем да третираме зони, в които има поставен ботокс, 30 дни след поставянето му. В зони с филъри срокът е 6 месеца след поставяне.

Да, може. Позволена е комбинация както с повечето лазерни процедури за лице и тяло, така и с Hydrafacial за чиста, здрава и хидратирана кожа. Ние дори препоръчваме съчетаване от Forma и почистване на лице с Hydrafacial. Така ще постигнете пълно подмладяване и освежаване на кожата на лицето. Криолиполиза с CoolTech и VelaShape 3 също прекрасно се съчетават с Forma за още по-бързи видими резултати.

Първоначалният лифтинг ефект след радиочестотна терапия обичайно трае 12-24 часа. След подлагане на Forma обаче ще се радвате на подмладената си гладка кожа няколко седмици. Ако пък направите пълния курс, резултатът ще е истински дълготраен заради произведения от самите вас нов колаген и еластин. В случай че провеждате и правилни и редовни поддържащи процедури, резултатите може да траят до четири години.

Това не е перманентна процедура, затова след първия курс терапевтът предлага индивидуална поддържаща програма за по-дълготрайни резултати. Препоръчваме след края на сесията от 6-8 процедури периодични сеанси за поддържане веднъж на всеки няколко месеца. Разбира се, това зависи от всеки индивидуален случай и ще бъде обсъдено за всекиго от вас с нашия експертен екип.

Като при всяка процедура или терапия, може да се получат странични ефекти в зависимост от индивидуалното състояние на подлагащия се. Те обаче са редки и краткотрайни. Сред тях са локална болка, зачервяване, подуване и др. В редките случаи на нежелана реакция тя трябва да се докладва незабавно.

Не е подходящ най-вече за бременни или кърмещи жени, за лица под 18-годишна възраст и с нарушена имунна система. При всяко положение запишете част за консултация с нашия експертен екип, за да сте напълно спокойни. Ще обсъдим детайлно всеки индивидуален случай, за да открием най-доброто решение конкретно за вас. Консултацията е напълно безплатна, така че не се притеснявайте да ни потърсите.

Имате и още въпроси?