ЗАЩО ТЕРАПИЯТА HYDRAFACIAL ВМЕСТО КЛАСИЧЕСКОТО ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ

ЗАЩО ТЕРАПИЯ И ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ С HYDRAFACIAL В BODY AESTHETICS

ЗАКУПЕТЕ ТЕРАПИЯ И ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ HYDRAFACIAL 2.0 ОТТУК

7-ТЕ СТЪПКИ КЪМ СЪВЪРШЕНАТА КОЖА С ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ HYDRAFACIAL 2.0

ПРЕДИ И СЛЕД ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ HYDRAFACIAL В BODY AESTHETICS

КАКВО КАЗВАТ ЗА НАС

НАЙ-ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ ПРИ ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ С HYDRAFACIAL

Не, няма възстановителен период след почистване на лице при нас. След процедурата има краткотрайно зачервяване. То отминава в рамките на 10-30 минути в зависимост от това колко е чувствителна кожата ви към вакуума на апарата.

Важно е да знаете, че след процедурата не бива да се гримирате до края на деня. Също така е добре да не спортувате и да не замърсявате кожата в същия ден. Препоръчваме и да не отмивате серумите до вечерта, за да действат по-дълго и да се радвате на цялостния магически ефект от Hydrafacial 2.0. Преди и след процедурата поставянето на продукти с висок SPF, като например 50, е задължително!

Резултатите са видими веднага след първата процедура. Все пак ние препоръчваме курс от 3 или 6 процедури, за да бъдат истински дълготрайни.

Като поддържаща терапия за чиста и здрава кожа е добре след първоначалния курс да се продължи с 1 поддържаща процедура на месец или два. Зависи от състоянието на кожата.

Ако не сте сигурни коя точно разновидност на терапията е подходяща за вашата кожа и колко процедури ще са необходими, за да получите желания резултат, заповядайте на консултация. Тя е напълно безплатна. Нашите терапевти, които са медицински лица, ще ви разпитат за вашата кожа, както и за вашите навици и грижа за нея. Така ще решите заедно как да подходите и ще намерите оптималното решение, което ще проработи специално за вас.

Имате и още въпроси?