Body Aesthetics: самочувствието променя всичко

Висок стандарт за качество, пълно доверие и реални резултати без компромис

В основата на всеки бизнес стоят хората и ние вярваме, че той отразява същността на създателите си. Body Aesthetics лазер център е плод на семейна идея. Тя идва от доктор Валентина Трачева, а съдружници са сестра ѝ Камелия Петрова-Иванова и нейният съпруг – Георги Иванов. Любовта, доверието, откровеността, страстта към предизвикателствата, нашите възприятия за правилно и грешно се пренесоха от семейните ни отношения във втория ни дом: Body Aesthteics.

Искахме да съществува център, на който самите ние бихме се доверили. Да отговаря на това кои сме и зад какви ценности стоим. Да не бъде в никоя крайност – нито на кварталните салони за красота, нито на големите центрове за пластична хирургия. Да стои точно в центъра на целия спектър от възможности за естетични услуги.

Затова за лазерна епилация мнения събирахме от всички най-авторитетни източници. Същия подход приложихме и към останалите предлагани от нас процедури. Така стигнахме до извода, че най-актуалните тенденции сочат завръщане към естествените неща, към високотехнологичните, неинвазивни терапии. Агресивните подходи към външния вид, които променят изцяло облика, продължават да имат верни последователи. Нашето съвремие обаче върви обратно към естествения вид и търсене на стимули към тялото само̀ да се подмладява и разкрасява.

Нашата цел беше да намерим най-доброто в тези тенденции и да го предложим на най-високо ниво. Вярваме, че сме успели.

Какво означава „Самочувствието променя всичко“

Когато стартирахме, имахме друго мото: „Ние предлагаме решението“. То си остава валидно, но осъзнахме, че не отразява най-важното, което вършим в Body Aesthetics. Всекидневно чуваме от вас как тези уж малки промени във външния ви вид, които заедно сме предизвикали, са довели
голямата промяна. Как заедно сме преобърнали начина, по който се чувствате, по който общувате, по който живеете.

За други може да е необяснимо каква огромна пречка в живота е окосмяването, излишният брич или следродилната кожа на корема. Ние обаче го разбираме и знаем как да помогнем, без да изменяме индивидуалността ви. Ще променим единствено вашето самочувствие, а после то ще промени всичко.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ BODY AESTHETICS

ГАРАНЦИИ И СЕРТИФИКАТИ

При търсене на лазерна епилация, оформяне на тяло, терапия за лице, радиочестотен лифтинг и криолиполиза мнения може да си оформите по доста начини. Най-сигурният обаче са сертификатите и гаранциите на процедурите. Вижте как гарантира за своите Body Aesthetics.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ЕКСПЕРТНИЯ ЕКИП НА BODY AESTHETICS

Д-р Валентина Трачева,<br />
собственк
Д-р Валентина Трачева,
собственк

Д-р Валентина Трачева е медицинско лице, посветено на цялостната грижа за естетическия вид на кожата на лицето и тялото. Тя е всеотдайна майка на две деца, но и амбициозен професионалист. Това я кара да търси начин да създаде съвършеното място за активни жени – работещи майки, които искат да изглеждат и да се чувстват добре в своята кожа. Ето защо д-р Трачева събира край себе си не просто екип от професионалисти с медицинско образование, а истински съмишленици. Тя е достъпна за всички клиенти на Body Aesthetics почти денонощно. Посвещава свободното си време на хобито си – да разработва на нови и по-ефикасни протоколи за работа с апаратите ни. Те са базирани на световния, но и на собствения ѝ опит.

Камелия Петрова,<br />
собственик
Камелия Петрова,
собственик

Камелия Петрова е специалист по Комуникация от СУ „Климент Охридски“ и магистър по Режисура. Тя се занимава с маркетинга и рекламата на Body Aesthetics. На нея дължим чудесните визии, уебсайта, радио и ТВ рекламата, както и многобройните съмишленици, с които работим. Камелия е автор и режисьор на над 50 издания на предаването „Ателие“ по БНТ2, 5 документални филма, филми по разкази на Георги Господинов и Захари Карабашлиев. Същевременно е отдадена на идеята Body Aesthetics и на двете си деца.

Георги Иванов,<br />
собственик
Георги Иванов,
собственик

Георги Иванов е бакалавър по Масова комуникация от Американския университет и магистър по Мениджмънт от MEDIA Business School, Испания. Той отговаря за финансите и бизнес планирането на дейностите на нашия център. Като кино продуцент, Георги е сред създателите на филми като „TILT”, „Ятаган“ и „Музиката на София“. Съсобственик е на кино „Лъки – Дом на киното“ в Пловдив. Използва контактите си с известни личности за популяризирането на Body Aesthetics. Баща на две деца. Член е на международната мрежа Eвропа Синемас, на Национален център за книгата и на Българска филмова академия.

Силвия Георгиева,<br />
терапевт
Силвия Георгиева,
терапевт

Силвия Георгиева е изучавала Клетъчна биология, Анатомия и Биотехнологии в СУ „Св. Климент Охридски“. Част от квалификацията ѝ включва Медицинска козметика в Мастър курс с Европейски сертификат за професионално обучение. Откакто се занимава професионално с медицински козметични процедури, нейното желание да се развива в тази сфера расте все повече. Тя е отговорна и комуникативна личност, отнасяща се с висок професионализъм към всеки индивидуален случай, с който се сблъска.

Каталина Бъчварова,<br />
терапевт
Каталина Бъчварова,
терапевт

Каталина Бъчварова завършва висшето си образование по Кинезитерапия във Факултета по обществено здраве и здравни грижи на Русенски университет „Ангел Кънчев“. Каталина трупа опит с процедури за подобряване на състоянието на кожата на лицето и тялото. Посещавала е различни семинари за придобиване на квалификации за козметични, естетични и дермато-козметични процедури. Смята, че апаратните терапии са бъдещето в бюти индустрията. Тя е позитивна и отзивчива личност, която желае да бъда полезна на хората със своите умения.

Катрин Топалова,<br />терапевт
Катрин Топалова,
терапевт

Катрин Топалова завършва специалност Медицинска козметика в Медицински колеж “Йорданка Филаретова”. През последните години тя се развива в областта на естетичните процедури за лице и тяло и трупа опит с клиенти. Нейното желание и амбиция са да работи в екип от добре квалифицирани и мотивирани хора и във високо професионална атмосфера. Катрин е любознателна и позитивна личност, която обича работата си и се отнася с любопитство и всеотдайност към всеки.

Мария Илиева,<br />терапевт
Мария Илиева,
терапевт

Мария Илиева изучава Фармация, а по-късно и Кинезитерапия при нервни и психични болести в Национална Спортна Академия “ Васил Левски“. През последните 11 години тя трупа опит в работата с най-високия клас неинвазивни апаратни процедури в света. Мария е преминала множество обучения и квалификации, а дълбоките й познания и компетенции са подкрепени от човечност, топлина и всеотдайна грижа за всеки наш посетител.

 Катрин Тенчева,<br />рецепция
Катрин Тенчева,
рецепция

Катрин Тенчева е Магистър по Обществено Здраве и Здравен Мениджмънт от Медицински Университет – София. Работила е като Медицински секретар в едни от най-натоварените болници в София. А през последните няколко години Катрин трупа ценен опит в нашата сфера. Тя е всеотдаен колега и неизчерпаем източник на енергия. Една от големите й страсти е програмирането, а Excel е нейната стихия. Но това, което всеки запомня от първата си среща с Катрин, е усмивката, морето от познания и желанието да съдейства безкористно.

Силвия Петкова,<br />
рецепция
Силвия Петкова,
рецепция

Силвия Петкова завършва Кинезитерапия в РУ „Ангел Кънчев“ и има магистърска степен в НСА „Васил Левски“. Работила е като фитнес инструктор и в сферата на човешките ресурси. Нейните интереси са в областта на здравословния начин на живот, правилното хранене и иновативните технологии в разкрасителната индустрия. Занимава се активно със спорт в свободното си време. Силвия е изключително търпелива и последователна и посвещава с удоволствие цялото си внимание на нуждите на нашите посетители.

КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

При търсене на лазерна епилация, процедура Hydrafacial за лице или VelaShape 3 за тяло, радиочестотен лифтинг или CoolTech криолиполиза мнения определено трябва да се търсят. Това е един от добрите начини да сте по-сигурни в своя избор. Вижте какво казват хората за Body Aesthetics, заставайки пред камера със собствените си лица.