СЕРТИФИКАТИ ЗА КАЧЕСТВО

В Body Aesthetics предоставяме на всеки клиент Сертификат, който гарантира, че извършваме процедурите си с оригиналнaта козметика и еднократни консумативи на производителите на нашите апарати по изработен от тях протокол.
Защото стоим отговорно зад резултатите, които обещаваме.

Нашата мисия е да ви караме да се чувствате и да изглеждате в най-добрата си форма

Ние в Лазерен център Body Aesthetics знаем, че когато ни поверявате грижата за тялото си, вие ни награждавате с доверието си и правим всичко, за да сме сигурни, че го заслужаваме.

Нашето желаение е при всяко посещение при нас да се чувствате в сигурни ръце. Ето защо постоянно се стремим да подобряваме усугите си и да добавяме нови стъпки в полза на клиентите си.

Как гарантираме качеството на услугите си?

На първо място поставяме вашата СИГУРНОСТ и БЕЗОПАСНОСТ.
Преди всяка първа процедура при нас извършваме консултация и подписваме информирано съгласие. Стараем се да ви поднесем подробна информация за предстоящата процедура, да ви разкажем за съставките на козметиката, която ползваме и за технологиите на процедурата. Винаги ви питаме за заболявания и алергии и предупреждаваме за противопоказания, защото не вярваме в “няма страшно” и “никой не се е оплакал”. Всяка истински ефективна медицинска козметична процедура има определени изисквания за прилагане и ние вярваме, че клиентът трябва да бъде на първо място добре информиран.

Използваме сигурни методи за ДИАГНОСТИКА.
По време на консултациите ни правим подробни измервания с точни и иновативни уреди, които имат подробни и достоверни показатели. При ваше желание правим снимки преди и след процедурите, за да можем да следим резултатите ви.

Вярваме в силата на ИНФОРМАЦИЯТА.
Затова съхраняваме подробни данни за всяко ваше посещение и винаги сме подготвени, когато ви посрещаме за процедура.

Обичаме да правим всичко за вас ПО-ЛЕСНО.
Затова ви напомняме с имейл или есемес да си запишете час и ви подсказваме кога трябва да дойдете за следващата си процедура.

Когато изглеждате добре, се чувствате добре.
А това повишава качеството ви на живот.

НАШИТЕ СЕРТИФИКАТИ

За да гарантираме ефективността на процедурите си, ние избрахме най-високия съществуващ клас апарати в света.
За да гарантираме сигурността на клиентите си и отличното качество на услугите си, събрахме екип от суперквалифицирани, модерни и опитни медицински лица.
За да гарантираме, че получавате точно процедурата, за която плащате, единствено ние в България създадохме система за сертифициране на всяка терапия, която го изисква, директно от производителите на машините ни и официалните им дистрибутори.

Ето как гарантираме качество:

ПРОТОКОЛИ
Спазваме изготвените и предоставени заедно с апаратите протоколи за работа, посещаваме обучения и семинари, свързани с новостите в терапиите, които предлагаме.

КОНСУМАТИВИ
Всяка козметична процедура включва използване на еднократни или многократни консумативи. Винаги отваряме еднократните  от тях пред вас (дюзите за всяка стъпка от терапията Hydrafacial MD, криомембраните на CoolTech) и ги изхвърлят след употреба, а многократните почистваме професионално (капачките за апликатора на VelaShape III, дистанционерите на апликатора на GentleLase Pro). Всеки компромис в това отношение носи опасност от инфекции и зараза с чужди заболявания и за нас е недопустим.

КОЗМЕТИКА
Използваме оригиналната козметика за процедурите си (серумите и буустерите на Hydrafacial MD, охлаждащия и хидратиращ крем на VelaShape III, криогела на CoolTech)  и не правим компромис с по-бюджетни имитации, които нямат същия ефект. Винаги употребяваме задължителните количества, защото само те водят до резултатите, които ви правят щастливи.