ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

А ЗАЩО ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ ТОЧНО В BODY AESTHETICS

КАК РАБОТИ?

ЗАКУПЕТЕ ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ С GENTLELASE PRO ОТТУК

Лазерна епилация с александритен лазер Gentle Lase Pro ЖЕНИ

* Брой на процедурите / Всички цени на процедури са в лева / При заплащане на пакет ПРОМО 6 * > 5=6 процедури.

Какво включват зоните за лазерна епилация:

 • цели ръце – от рамо до китка, по желание включва горна част на дланта и пръстите
 • ръце горна половина – от рамото до лакътя ( по желание на клиента и лакътя)
 • интим – външни бикини, лабии и перианална област
 • външни бикини – външната бикини зона и част от интимната област
 • седалище – цялата седалищна област и перианалната област
 • брадичка – самата брадичка и зоната под нея
 • вежди – между двете вежди и челото над тях
 • уши – външната част на ушната мида и ушната възглавничка
 • врат – под линията на косата до трапецовидния мускул
 • подбедрици – от коляното надолу, вкл. коляно и горната част на стъпалото с пръстите
 • бедра – от коляното до под седалището
 • корем-лента – средната линия от бикини зоната до гърдите
 • гръб – от трапецовидния мускул до кръста

Лазерна епилация с александритен лазер Gentle Lase Pro МЪЖЕ

* Брой на процедурите  /  Всички цени на процедури са в лева  /  При заплащане на пакет ПРОМО 6 * > 5=6 процедури.

Какво включват зоните за лазерна епилация:

 • цели ръце – от рамо до китка, по желание включва горна част на дланта и пръстите
 • ръце горна половина – от рамото до лакътя ( по желание на клиента и лакътя)
 • интим – външни бикини, лабии и перианална област
 • външни бикини – външната бикини зона и част от интимната област
 • седалище – цялата седалищна област и перианалната област
 • брадичка – самата брадичка и зоната под нея
 • вежди – между двете вежди и челото над тях
 • уши – външната част на ушната мида и ушната възглавничка
 • врат – под линията на косата до трапецовидния мускул
 • подбедрици – от коляното надолу, вкл. коляно и горната част на стъпалото с пръстите
 • бедра – от коляното до под седалището
 • корем-лента – средната линия от бикини зоната до гърдите
 • гръб – от трапецовидния мускул до кръста

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НАШИТЕ ГАРАНЦИИ ЗА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

ПРЕДИ И СЛЕД ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ В BODY AESTHETICS

Вижте сами разликата преди и след подлагането на процедура лазерна епилация в нашия лазер център.

КАКВО КАЗВАТ ЗА НАС КЛИЕНТИТЕ

НАЙ-ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ ОТНОСНО ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

Какво трябва да знаем преди първата процедура?

 • никакво слънце или солариум минимум две седмици преди и след процедура – това е закон!

 • поне три седмици преди епилацията не премахвайте космите в зоната с кола маска или други методи за отскубване. Между две процедури може да го правите само с бръснене или подстригване;

 • десет дни преди и след процедурата не използвайте ексфолианти;

 • вечерта преди епилацията при нас обръснете космите в зоната с бръснач или тример (ножичка за лицето), но в никой случай депилиращ крем поне 7 дни преди процедурата. Той съдържа киселина, която може да раздразни кожата и да предизвика реакция с лазера;

 • в деня на лазерната си епилация не нанасяйте лосиони или друга козметика в зоната.

 • за максимален ефект потърсете консултация с нашите специалисти преди процедурата.

GENTLE LASE PRO е най-бързият лазер за епилация. Процедура на малка зона с размери 10×10 см ще отнеме около 5-7 минути. Това включва влизане в кабинета, подготовка и извършване на епилацията, както и приключване. Епилацията на цели крака трае 40-45 минути.

За бременни и кърмещи жени не е желателно да се подлагат на лазерна епилация. И не защото е доказано опасно за тях, а просто защото още няма клинични проучвания върху бременни жени. Сигурността преди всичко!

С GentleLase Pro се третира най-голям спектър от косми – от тънки и светли до дебели и тъмни. Това е най-ефикасният лазер за отстраняване на тънки и светли косми в света, дори по лицето. Имайте обаче предвид, че тук говорим за светли, а не за бели косми. Космите без пигмент (бели и старчески косми) не могат да бъдат отстранени с лазер. Същото важи и за мъха.

Ние винаги препоръчваме 6 процедури, ако няма някаква хормонална особеност при клиента или други обстоятелства. Причината да го правим е, че по тялото космите не растат едновременно. Във всеки момент само около 20% от космените фоликули са кръвоснабдени. Косъмчетата растат до определен момент, след което опадат и на тяхно място излизат нова „порция” косми. Епилацията се прави, когато космите са в анагенна (активна) фаза на растеж и са свързани с корена си – защото него искаме да унищожим. В различните зони на тялото това става с различна скорост, но обикновено за около 6 цикъла на опадане и растеж. Затова процедурите на лице се правят през 30-45 дни; на ръце, подмишници, интим – на 45-60 дни, а на крака през 60-90 дни. Не се доверявайте на салони, които ви викат винаги през 30 дни. Епилацията всеки месец не е вредна, но не е ефикасна и излиза много по-скъпо. Клинични проучвания на Syneron Candela доказват 89% перманентно премахване на косъмчетата за около 15 години след 6 процедури с GentleLase Pro.

Безопасността на GentleLase Pro e доказана чрез множество клинични проучвания, проведени от от независими учени в последните 20 години. Вижте едно от най-подробните ТУК.

Ако някой ви обещава повече проценти обезкосмяване, се опитва да ви въведе в заблуждение. Стоте процента, които ние можем и ви даваме, са единствено и само по отношение на истината. Нашето верую е да ви казваме цялата истина и да ви даваме оптималните реалистични резултати.

Лазерната технология на нашия апарат е най-успешната в световен план и осигурява 80-89% трайно премахване на растежа на космите след 6 третирания. Останалите 11% са мъховидно окосмяване. Това са онези тънички, полупрозрачни, редки и нежни косъмчета, които не дразнят при допир и се забелязват само от много близо.

Ето защо ние, и въобще никой добронамерен лазер център, не можем да гарантираме 100% премахване на окосмяването ви във всяка зона. Просто е невъзможно на този етап. Човешкият организъм е създаден с окосмяване и се съпротивлява то да остане, колкото и ние да се борим с това.

Имайте предвид, че ако САМО с 6 процедури човек загуби 89% от окосмяването си за ЦЕЛИ 15 години или повече, това е повече от успех. Мнозинството апарати се справят за 8-10-15 процедури, налагат се поддържащи през 3-6 месеца и никога няма ефект за повече от 1-2 години. Който се е подлагал на тях, го знае отлично. За останалите имаме нашите безплатни експертни консултации, на които много подробно го обясняваме.

За да можем да третираме окосмяване с лазер, космите трябва да бъдат гладко избръснати. Кола маската или другите методи на отскубване на косъма от корен не са подходящи, защото лазерната светлина трябва да стигне до корена на косъма, за да унищожи фоликула му. Ако космите се почистват по принцип с кола маска или епилатор, преди първата лазерна процедура трябва да се изчака минимум 3 седмици. Това е така, защото този срок е необходим да може да израстат нови косъмчета, свързани с корен, за да е ефикасно третирането с лазер. След това между процедури космите в третираните зони се премахват само чрез бръснене, тример или подрязване с ножичка, ако са на лицето. В никакъв случай с отскубване! Нека успокоим тези, които се страхуват от загрубяване на космите при бръснене или от неприятно боцкане при допир. Нашият лазер има ефект още след първата процедура и такива неприятни последствия не настъпват.

Ефект от лазерната епилация се наблюдава още след първата процедура. При нея с лазер се достигат фоликулите на косъмчетата, които са били в растеж и са на повърхността на кожата. При тези от тях, които са били в анагенен (т.е. активен) етап от развитието си, ще се наблюдават следните фази:

I: косъмчетата ще пробият, ще се наблюдава т.нар. лъжлив растеж в първите дни след процедурата;

II: косъмчетата ще опадат – това се случва най-рано 2 седмици след процедурата, като зависи от зоната, която сме третирали;

III: следва период, в който няма да има окосмяване – гладък период, продължава поне 2 седмици и също зависи от третираната зона;

IV: малко преди да настъпи времето за следваща процедура, ще започнат да излизат отново косъмчета. Те обаче не са тези, които са вече третирани с лазера, а следващата „порция” косми в тази област.

Поддържащи процедури е необходимо да бъдат направени, когато и АКО се забележи растеж, който е забележим или ви притеснява. Понякога се случва след хормонални промени (бременност, хормонален дисбаланс, заболявания, менопауза) да се наложи да направим поддържаща процедура. Или ако по време на курса от 6 процедури не са спазвани периодите, пропуснати са ангенни фази, имало е тен и сме съобразявали параметрите.

Най-често с 6 процедури успяваме да унищожим окосмяването и поддържащите процедури се налагат рядко – през 1-2 години или според индивидуални особености.

Имате и още въпроси?