NuEra Tight в лазер център Body Aesthetics е новият начин за премахване на целулит, изгаряне на мазнини и радиочестотен лифтинг на лице и тяло. Това не е поредният бодишейпинг апарат, а първият от една нова ера – персонализирани процедури. Ние отлично знаем, че няма двама еднакви посетители, и предлагаме не универсализирана услуга към вас, а индивидуален подход. Точно затова и Body Aesthetics e новият дом на NuEra Tight – първия в света апарат за персонализирани процедури за борба с целулит и извайване на лицето и тялото.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ NUERA TIGHT ПРОТИВ ЦЕЛУЛИТ И ЗА ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛО

ЗАЩО NUERA TIGHT ПРОТИВ ЦЕЛУЛИТ И ЗА МОДЕЛИРАНЕ НА ЛИЦЕ И ТЯЛО ТОЧНО В BODY AESTHETICS

ЗАКУПЕТЕ ПРОЦЕДУРА NUERA TIGHT ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО ТУК

*Може да комбинирате 2х от всички изброени в таблицата зони на единична цена от 290 лв. Например: корем+паласки, задни бедра+седалище, ръце+гръбни перки, вътрешни бедра+брич и т.н. В тези комбинации не може да участва зона Цели бедра, защото ще надхвърлим препоръчителното терапевтично време от 2 часа и има риск от прекомерно загряване.

ВИДОВЕ ПРОЦЕДУРИ С NUERA TIGHT ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО

ПРЕДИ И СЛЕД РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ И ТЕРАПИЯ ПРОТИВ ЦЕЛУЛИТ NUERA TIGHT В BODY AESTHETICS

КАКВО КАЗВАТ ЗА НАС

НАЙ-ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ ЗА NUERA TIGHT СРЕЩУ ЦЕЛУЛИТ И ЗА ТОПЕНЕ НА МАЗНИНИ И РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ

Радиочестотната енергия на NuEra Tight се превръща в топлина, щом бъде доставена в дълбочина. В различните пластове на тъканите тази топлина може да предизвика различен ефект. В кожата – лифтинг ефект, стягане, изглаждане на бръчките чрез образуване на нов колаген. В мастната тъкан – унищожаване на мастни клетки и намаляване на мастната гънка, увеличаване на устойчивостта на съединителната тъкан и заглаждане на целулит.

Тази неинвазивна терапия осигурява естествено изглеждащи и запазващи се по-дълго резултати при усещане както при много горещ, но приятен масаж. Това е най-приятната радиочестотна процедура на пазара. След терапията е нормално временно да се наблюдава лек оток или зачервяване заради много силната мощност и енергия на апарата. Някои пациенти забелязват подобрение още след първата процедура. Необходими са 4-6 процедури за постигане на оптимален и траен ефект. Броят на процедурите е строго индивидуален, но радиочестотата работи с натрупване. След първото си посещение при опитен терапевт, който работи с NuEra Tight, той ще изготви индивидуален протокол за работа. Терапията ще е съобразена с анатомията, възрастта, хидратацията на кожата, отпуснатост, ниво на мазнини, степен на целулит и много други фактори. Ще решите дали процедурата ще се прави през 7, 10 или 14 дни.

NueRa Tight e първата процедура за бодишейпинг с толкова прецизна персонализация. Тя дава възможност да работим според различните анатомични особености на всеки човек. Несравнима е с повечето апарати на пазара по мощност и дълбочина на проникване. Комфортна е дори при най-високата температура.

Като всяка радиочестота NueRa Tight работи с натрупване. Необходимо е да им повтаряне на загряването в определена дълбочина на тъканите, за да бъдат разрушени достатъчно много от старите колагенови нишки и да бъдат задействани процесите, за да се образуват достатъчно много нови такива, за да се види стягане, лифтиране и повдигане на кожата. Топенето на мазнини зависи разбира се от това колко са излишните такива в конкретния организъм. Но ние препоръчваме 6 процедури, защото от нашия опит от 4 до 6 процедури обикновено водят до истински видими резултати. А 6 процедури водят до трайни във времето резултати.
Но помнете, че с толкова мощна радиочестота като на NuEra Tight резултатите се усещате още с първата процедура!

Ефект от процедурите настъпва почти моментално, първо се усеща уплътняване на кожата и стягане, намаляването на обиколките и целулита регистрираме 2 седмици след процедурата, а окончателния резултат се развива до 10 седмици след последната процедура и се подобрява и развива с времето
След постигане на желания резултат се препоръчва поддържаща процедура или нов курс от процедури след около 10 седмици или спрямо препоръките на терапевта специално за вас.

Терапията с радиочестотен лифтинг NuEra Tight против целулит и за изгаряне на мазнини е подходяща за повечето хора и всеки тип кожа. Тя не е подходяща при бременност, активна инфекция или чувствителност към топлина. По време на терапията трябва да се избягват порязвания, пиърсинг или татуировки. Винаги първо се консултирайте с терапевт, особено ако има метален имплант, например пейсмейкър, или наскоро поставени инжекционни филъри.

Огромен плюс на процедурите с NuEra Tight e, че са подходящи и за облекчаване и подобряване на различни състояния на кожата и мастната тъкан. Такива са например: едематозна фибросклеротична паникулопатия, кожна атрофия и еластоза, недостатъчност на микроциркулацията и венозна недостатъчност, хиперплазия и хипертрофия на адипоцитите. NuEra Tight е в пълния смисъл на думата нова ера в областта на бодишейпинга.

Най-честите незабавни реакции към радиочестотната терапия са еритем и оток, които могат да възникнат веднага след терапията и обикновено отзвучават в рамките на няколко дни. Преходните промени в пигментацията на кожата може да отзвучат в рамките на няколко месеца, но може да продължат и по-дълго. Могат да се наблюдават и следните усложнения и нежелани ефекти:
– Умерено усещане за парене по време на терапията или след терапията;
– Изгаряния;
– Образуване на корички и мехури в третираната зона;
– Пурпура, ограничена до зоната на експозиция;
– Инфекция на третираната зона;
– По време на терапията или след нея може да се появи умерена болка;
– Възможно е да се образуват белези, но това се случва рядко;
– Възможно е да има временна дизестезия, но това се случва рядко;
– Възможна е преходна тригеминална невралгия.

NuEra Tight е производство на Lumenis. Компанията е производител с дългогодишна история и доказани резултати на медицинска апаратура в различни сфери на медицината – офталмология, хирургията и дерматология. Тя е основана от гениални учени, които изобретяват лазерите в медицината.

Тази терапия за премахване на целулит и топене на мазнини не е подходяща при:
– Прием на лекарства, които повишават чувствителността на кожата към топлина;
– Прием на лекарства, които променят метаболизма на кожата;
– Рак или преканцерозни лезии областта, където ще се прилага терапията;
– Херпес симплекс в областта, където ще се прилага терапията;
– Риск от образуване на келоиди (само при терапия на кожна атрофия);
– Бременност (на пациента);
– Пациенти с пейсмейкър;
– Значими съпътстващи кожни заболявания или възпалителни заболявания на кожата;
– Активен херпес, открити разкъсвания или ожулвания;
– Хронични или кожни вирусни, гъбични или бактериални заболявания;
– Антикоагулантна терапия;
– Активни локални или системни инфекции;
– Всяко заболяване, при което повишаването на температурата е противопоказано;
– Педиатрични пациенти, освен ако няма други медицински показания.

NuEra Tight е производство на Lumenis. Компанията е производител с дългогодишна история и доказани резултати на медицинска апаратура в различни сфери на медицината – офталмология, хирургията и дерматология. Тя е основана от гениални учени, които изобретяват лазерите в медицината.

Имате и още въпроси?