БЕЗСРОЧНА ГАРАНЦИЯ ЗА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

В Body Aesthetics предлагаме Безсрочна гаранция за лазерна епилация при покупка на пакет от 6 процедури за една зона.
Ние стоим отговорно зад резултатите, които обещаваме и пестим времето и парите ви.

Ние в Лазерен център Body Aesthetics имаме увереност в своята опитност и експертиза. Болшинството от нашите клиенти са напълно удовлетворени от резултатите, които постигаме с 6 процедури при спазване на всички условия за безопасност и ефективност –  премахване на 80% – 89% от нежеланото окосмяване в третираната зона. Допълнително третиране на зоните може да се наложи, ако клиентите желаят по-висок процент премахване на окосмяването или при различни хормонални промени и при някои заболявания.

Ако закупите пакет от 6 процедури лазерна епилация за зона, получавате от нас Безсрочна гаранция за лазерна епилация, която ви дава право след последната 6-та процедура от пакета да използвате неограничен брой процедури  на 50% от регулярната цена на зоната! 

Това е безсрочна гаранция. Дори при постигнати напълно задоволителни резултати, ако след години желаете да направим корекция или подобрение, цената ще бъде с 50% намаление за зоната. Така пестим времето и средствата ви. Не заплащате предварително пакети с повече от необходимия брой процедури, а използвате допълнитени процедури при необходимост на много по-ниска цена.

Окончателно ли е обезкосмяването с лазерната епилация в Body Aesthetics?

Нашият лазер GentleLase Po третира всички косми, освен бели или напълно прозрачни, а повечето хора имат множество цветове на окосмяването в различните зони. Лазерната технология на нашия апарат е най-успешната в световен план и осигурява 80% -89%  трайно премахване на растежа на космите след 6 третирания. Останалите 11% са мъховидно окосмяване – тънки, полупрозрачни, редки и нежни косъмчета, които не дразнят при допир и не се забелязват освен от много близо. Ето защо ние не можем да гарантираме премахване на 100% от окосмяването ви във всяка зона и никой друг не би трябвало да го прави.

Много клиенти си създават погрешни очаквания за процедурата, защото има случаи със 100% премахване на окосмяването и всички очакват това за себе си. За да получите индивидуално препоръката на наш специалист, възползвайте се от безплатната консултация при нас. Ние ще направим персонална оценка на кожата и окосмяването ви, ще определим вашия фототип и ще отговорим на всички въпроси, които имате за това какви резултати да очаквате във всяка желана зона за обезкосмяване.

Само помислете каква ще бъде промяната в живота ви, ако изчезнат 8-9 от всеки 10 косъма,
които имате, и резултатите останат завинаги! 

УСЛОВИЯ ЗА ВАЛИДНОСТ
НА ГАРАНЦИЯТА ЗА ЛАЗЕРНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ

лазерна епилация мъже

В Лазерен център Body Aesthetics постигаме 89% обезкосмяване в третираната зона с 6 процедури лазерна епилация с медицинския александритен апарат GentleLase Pro.

 1. Гаранция се предоставя само при закупуване на пакет от минимум 6 процедури лазерна епилация на една зона и няма краен срок за ползване.
 2. Определените след консултация с терапевт интервали между процедурите трябва да бъдат стриктно спазвани. Планираните заедно с клиента интервали се записват в профила на клиента и в клиентската му карта. За извършване на процедурата се предоставя период от 10 дни.
 3. При отлагане на процедура с повече от 14 дни от препоръчания период без съгласуване с терапевта или при пропускане на процедура, условията за гаранция за лазерна епилация се считат за неспазени.
 4. Ако космите в зоната, която ще третираме, преди първата процедура са били премахвани с методи на отскубване, изчакваме най-малко 3 седмици преди да започнем лазерна епилация. През тези 3 седмици премахваме космите в зоната само с бръснене или подстригване с тример или ножица.
 5. По време на курса от 6 процедури лазерна епилация не трябва да има активно излагане на слънце.
 6. Минимум 21 дни преди и 21 дни след процедура не трябва да има интензивно и умишлено трупане на тен.
 7. По време на курса от 6 процедури лазерна епилация не трябва да се използват солариум и/или автобронзанти.
 8. По време на курса от 6 процедури лазерна епилация трябва да се нанася слънцезащитен крем SPF 50 – 14 дни преди и след процедурата.
 9. По време на курса от 6 процедури лазерна епилация космите в третираните зони не трябва да се се премахват чрез методи на отскубване.
 10. По време на курса от 6 процедури лазерна епилация между процедури не трябва да се прилагат никакви други методи на обезкосмяване в зоната, освен бръснене.
 11. Минимум 10 дни преди епилация не трябва да се прави ексфолиация на кожата в зоната, която ще третираме.
 12. Преди часа за лазерна епилация, зоната трябва да бъде избръсната минимум 12 и максимум 24 часа по-рано. Почистването на космите може да се извърши с бръснач за всички зони, а в зоните по лицето – с ножичка или тример. Не бива да се използва депилиращ крем, защото той съдържа киселина, която може да предизвика реакция със светлината на лазера.
 13. Преди часа за лазерна епилация кожата в зоната трябва да бъде измита с вода и сапун и не трябва да се нанасят никакви козметични продукти.
 14. При недостигане на резултат от 89% обезкосмяване след повече от 9 процедури терапевтите на Body Aesthetics могат да поискат консултация с ендокринолог и хормонални изследвания, за да се определи дали има здравословна причина, която компрометира резултата от лазерната епилация. След представяне на становището на лекаря и резултатите от изследванията доктор Трачева ще консултира как да продължи терапията.
 15. При неспазване на едно или повече от условията, гаранцията автоматично не важи.
 16. Гаранцията трябва да бъде съхранявана от клиента заедно с касовата бележка за заплатения пакет и да бъде предоставена за справка при нужда.
 17. Гаранцията Ви важи без значение дали сте закупили пакет за лзерна епилация преди или след 23.01.20г.