EMSCULPT NEO

ОФОРМЯНЕ И СТЯГАНЕ + ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИ + ЛИФТИНГ 

Лазер център Body Aesthetics ви представя вашия нов личен треньор EMSCULPT NEO! Това е процедура за тяло, която едновременно стяга мускулатура, води до изгаряне на мазнини и има лифтинг ефект на кожата. С EMSCULPT NEO ще получите най-инвазивната тренировка в целия си живот. И ще трансформираме зони, при които нито диетите, нито фитнесът или други бодишейпинг процедури са ви донесли задоволителен резултат.

Какво може EMSCULPT NEO

EMSCULPT NEO е научен пробив в неинвазивната естетика и може… всичко.

Стягане на корем или дори оформяне на плочки на корем. Изгаряне на мазнини и намаляване на обиколки. Покачване на мускулна маса и оформяне на стегнати мускули във всяка зона. Лифтинг ефект на кожата. Оформяне на бразилско дупе. Увеличаване на силата и издръжливостта на мускулите.  Оформяне на стегнато тяло и изправена фигура. Премахване на диастаза след раждане.

Или с други думи EMSCULPT NEO води до 30% по-малко мазнини, до 25% повече мускули плюс видимо по-стегната кожа. При това САМО за 4-6 процедури по 30 минути на зона. Знаем, че звучи невероятно. Но зад тези числа стоят 140 лекари и учени, повече от 7 години работа, над 40 патента, десетки клинични проучвания и 96% доволни клиенти.

Нито една неинвазивна или оперативна процедура преди EMSCULPT NEO не можеше ефективно и доказано да води до изчистване на телесни мазнини едновременно с изграждане на мускули. Ето защо EMSCULPT NEO се смята за научно откритие. Тя държи патента на съчетанието S-RF (синхронизирана радиочестота) и HIFEM+ (High Intensity Focused Electro-Magnetic Plus – високоинтензивно електромагнитно поле). EMSCULPT NEO е най-прекият и безопасен път към стегнато тяло и здравословен вид.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ ЕMSCULPT NEO

EMSCULPT NEO е носител на куп авторитетни награди и е любим на звездите

Сред тях са 2022 Aestheticians’ Choice Awards на списание Dermascope, 2022 Beauty Awards на списание Glamour и 2021 Future of Beauty Awards на списание ELLE. Първата версия на апарата пожъна огромен успех, но EMSCULPT NEO успя дори да го изпревари още със самия си старт. Неслучайно му се довериха Дженифър Лопес, Дрю Баримор, Меган Фокс, Ким Кардашян, Кармен Електра, Шакил О’Нийл и още куп знаменитости. Вижте и още от престижните награди на уреда.

ЗАЩО ЕMSCULPT NEO ТОЧНО В BODY AESTHETICS

КАК РАБОТИ И ВЪЗДЕЙСТВА EMSCULPT NEO

Вижте как ЕMSCULPT NEO успява едновременно да постигне изгаряне на мазнини, стягане на корем, оформяне на мускулите и лифтинг ефект на кожата. И всичко това в едва 30-минутна процедура. С новото поколение EMSCULPT София е вече оборудвана благодарение на Body Aesthetics.

ПРЕДИ И СЛЕД ТЕРАПИЯ С EMSCULPT NEO

Вижте още резултати в това видео

EMSCULPT NEO МНЕНИЯ КЛИЕНТИ

ЗАКУПЕТЕ ТЕРАПИЯ С EMSCULPT NEO ОТТУК

Можете да намерите всяка ЕMSCULPT NEO цена тук и да закупите процедури през онлайн магазина ни. Ако имате въпроси, запишете час за детайлна и безплатна консултация + няколко минути безплатно демо с нашия експертен екип. Ще намерите последното поколение EMSCULPT София, “Орехова гора” №2 , до Южен парк.

Една процедура е с продължителност 30 минути и се извършва след подробна консултация. Препоръчителният брой процедури за един курс на една зона е 4 – 6 процедури и се извършват през 3-5-7 дни. Ако имате нужда от пакет с различен брой процедури или желаете да закупите пакети за повече зони, попитайте за цена на рецепция или по телефона.

НАЙ-ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ ОТНОСНО EMSCULPT NEO

Новата версия на EMSCULPT е първата и единствена неинвазивна 3-в-1 процедура за извайване на тялото, комбинираща HIFEM+ (високо интензивно електромагнитно поле) с радиочестота. Това акумулира троен ефект в битката с изгаряне на мазнини, изграждане на мускули и лифтиране на кожата. На практика с този новаторски уред получавате 3 терапии в 1 сесия. EMSCULPT NEO е истински еталон за нехирургическа процедура за постигане на по-малко мазнини и повече мускули.

Почти всеки! Активни хора, които нямат време за спорт, както и професионални спортисти. Хора, които искат да подобрят релефа на тялото си, но и други, които нямат релеф, а искат да имат. Хора с травми, ограничаващи възможността им да спортуват. Млади и възрастни, които искат по-добра стойка, повече сила и издръжливост.

Процедурата не се прилага по време на бременност и кърмене. Не можем да третираме зони, в които има метални импланти или електрически устройства като пейсмейкъри. Важно за резултата е BMI да не надхвърля 35.

Първите резултати се усещат след около седмица след първата терапия: тонус, стягане, заздравена мускулатура. Ефектът се засилва с всеки изминал ден и седмица и остава дълго след последната процедура. Скоростта на реакция на тялото към стимулацията, която EMSCULPT NEO представлява, зависи от състоянието ви. Възраст, хранене, спорт, BMI, физическата активност: всички те са фактори за това кога ще се появят резултатите.

Що се отнася до окончателните резултати в увеличаването на обема на мускулатурата и намаляване на мастната тъкан, те се виждат около 2 месеца след последната процедура. Дотогава мускулите са в процес на развитие и подобрение.

Препоръчителният брой процедури е 4-6 по 30 минути, по веднъж на 5-7 дни (зависи от индивидуалното ви състояние и препоръките на терапевта), но само за една зона на сесия. Може да се правят и през 2-3 дни, ако се използва HIFEM+ протокол без радиочестота. За да имате оптимални резултати, е необходимо стриктно да следвате изготвения конкретно за вас терапевтичен план.

Ако всички изисквания за правилното провеждане на терапията се спазват, досегашният опит сочи, че резултатите се запазват средно една година след последната сесия. Може да са видими и още по-дълго, ако в рамките на половин година направите 2 поддържащи терапии след основния курс. И макар една процедура да се равнява на 2 месеца интензивни тренировки във фитнесзалата, не пренебрегвайте движението и правилното хранене. Така резултатът ще е още по-видим и задоволителен.

Както при спортуване, ефектът ще намалява с времето, ако не го поддържаме с процедури или тренировки. Мускулът трябва да се тренира, за да запази силата и релефа си. Добре е да се правят една или две поддържащи процедури на всеки 4-6 месеца.

Зоните, които на този етап третираме в Body Aesthetics, са: корем, бицепс, трицепс, седалище, бедра, брич и прасец. Терапията не може да бъде извършена в областите на главата и сърцето.

Високоинтензивното електромагнитно поле HIFEM+ предизвиква т.нар. „супрамаксимални мускулни контракции“. Това са контракции на мускула, чиято сила, интензитет и скорост надхвърлят в пъти възможностите на човешкото тяло. HIFEM+ кара мускулите да се адаптират към новата ситуация, като променят вътрешната си структура. Това става чрез два процеса: мускулна хипертрофия (нарастване на диаметъра на мускулните влакна) и мускулна хиперплазия (изграждане на нови миофибрили и влакна). Т.е. мускулът нараства и добива сила и релеф. Това се дължи на характеристиките на електромагнитното поле, които въздействат само на моторните неврони, т.е. нервите, управляващи действието на напречно-набраздената мускулатура. За да се стигне до такива характеристики на електромагнитното поле, че да въздействат само на задвижващите мускулатурата моторни неврони, е работил огромен екип от лекари в продължение на 7 години. Почти 40 клинични тествания и множество сертификати, включително от FDA, гарантират това.

Тези „супрамаксимални мускулни контракции“ имат нужда от супермаксимално количество енергия за много по-кратко време, отколкото при обикновени дейности и спортуване. Когато се изчерпят клетъчните източници, организмът умно започва да черпи енергия от излишното в тялото – излишната мастна тъкан. Метаболитни процеси в организма задвижват процеса на апоптоза – индуцирана клетъчна смърт на излишни мастни клетки. Това е горивото за мускулите, които процедурата оформя. Отпадъчните вещества от този процес се изхвърлят от организма през лимфната система, както при отслабване със спорт или режим. Дори малко по-бързо заради засиленото от контракциите на мускулите кръвообращение.

EMSCULPT NEO използва патентована синхронизирана радиочестотна енергия с много специфични характеристики. Благодарение на това, тя действа насочено само в зоните, в които има нужда, и успешно намалява мастната и стяга съединителната тъкан. Високата температура до 45 градуса действа на мастната тъкан и на кожата. Тя подпомага процеса на апоптоза на мастните клетки и предизвиква отделяне на  heat-shock proteins, които стимулират фибробластите към подмладяване както на дермата, така и в дълбочина. Фибробластите започват активно да разграждат остарелия и увреден колаген и да го заместват с млад. На това дължим стягането и лифтирането на третираните зони.

При козметичните апарати за извайване на тяло съществуват устройства за мускулна стимулация, които предизвикват съкращения на мускулите с електрически импулси. Тяхната ефикасност от биофизична гледна точка обаче е твърде спорна. Причината е, че за да предизвикат адекватни мускулни съкращения, мощта им трябва да е толкова голяма, че това би довело до изгаряне на кожата в контактната зона с електродите. Практиката показа, че подобни уреди, ползвани и в домашни условия, не работят според очакванията. Затова и настъпи точният момент за голям научнотехнически пробив с най-новия апарат, който ви очаква в Body Aesthetics.

Чувството е на силно контрактиране (стягане) на мускулите и интензивно затопляне в третираната зона. Терапията е напълно безболезнена и не прилича по усещане на нищо познато. Част от подложилите се се смеят, други споделят, че остават без дъх както например по време на спринт. Не се налага анестезия (упойка) и няма никакъв възстановителен период, за разлика от инвазивните процедури, които целят същия ефект.

Напълно! Терапията не крие никакви рискове и не причинява мускулни, тъканни и костни увреждания, когато е осъществявана от експерти като тези в Body Aesthetics. Тъй като процедурата е неинвазивна, не се налага да минавате и през възстановителен период.

Ето и само няколко от авторитетните клинични проучвания и изследвания, доказващи безопасността на терапията с EMSCULPT NEO:

Да, апаратът работи отлично за отстраняването на често срещания проблем с портокалова кожа, а също и с целулит. Запишете своята детайлна и безплатна консултация с нашия експертен екип за повече детайли.

Трябва непременно да свалите своите обеци, бижута и електронни устройства, преди да започнете процедурата с апарата. Също така препоръчваме да пиете много вода, за да поддържате добре хидратирано своето тяло.

Вижте на страницата с офертите ни конкретната за избраните от вас зони EMSCULPT цена. Може да се върнете и малко по-нагоре на тази страница, където цените също са записани и имате възможност да направите онлайн покупка.

Имате и още въпроси?