Вземи всеки пакет лазерна епилация с -25%

Може би за повечето от нас лятото на 2020 пристига с промяна в плановете и те вече включват по-малко плажове.  Може да не ви се вярва, но и това положение има своите добри страни:
☀️ може да преоткриете празната лятна София
☀️ можете да откриете алтернативни начини за забавление, за които не сте подозирали
☀️ ще имате по-малко тен, а това ще запази кожата ви млада за по-дълго
☀️ можете да се окажете с повече пари за харчене
☀️ можете да използвате това лято да се подготвите за всички следващи лета с лазерна епилация от най-висок клас с медицинския александртитен лазер GentleLase Pro

Ако за вас СЕГА е моментът да инвестирате в идеално гладка кожа завинаги, ние ще ви направим неустоимо предложение! Използвайте перфектния момент да се сбогувате с космите окончателно:

Вземете ПАКЕТ лазерна епилация ЗА ВСЯКА ЗОНА с
⭐ 25% намаление САМО от 25 май до 10 юни ⭐

 

Част от намалените пакети:
Цели ръце – 630 лв. вместо 840 лв.
Цели крака – 2430 лв. вместо 3240 лв.
Интим+мишници – 720 лв. вместо 960 лв.
Цяло лице – 405 лв. вместо 540 лв.
Тези и всички останали пакети на промоционални цени за жени и мъже можете да пазарувате както през сайта ни, така и на място. 

 

КУПИ ТУК
Пакетите включват 6 процедури на посочената зона и намалението от 25% е от пълната цена за 6 процедури. Единственото условие за използване на закупените от промоцията пакети е да запишете час за първа процедура в срок от 30 дни след датата на покупката, а първата процедура да бъде извършена  в срок от 90 дни от датата на покупката. Всички следващи процедури ще планирате заедно с терапевта си спрямо своите възможности и желания. Намалението не важи за пакетите Неограничена епилация за 2 години за цяло тяло за мъже и жени и не важи за пакета Интим, мишници и цели крака за жени за и пакет Торс за мъже.

Go to Top