ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ VELASHAPE 3 ПРОТИВ ЦЕЛУЛИТ

ЗАЩО VELASHAPE 3 ПРОТИВ ЦЕЛУЛИТ ТОЧНО В BODY AESTHETICS

КАК РАБОТИ?

ЗАКУПЕТЕ VELASHAPE 3 ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛО ОТ ТУК

ПРЕДИ И СЛЕД VELASHAPE 3 ИЗВАЙВАНЕ НА ТЯЛО В BODY AESTHETICS

Вижте сами разликата преди и след подлагането на процедура VelaShape 3 в нашия лазер
център.

КАКВО КАЗВАТ ЗА НАС

НАЙ-ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ ОТНОСНО VELASHAPE 3

VelaShape 3 се прави на различни зони: корем (40/60 минути съответно за по-малка и за по-голяма зона от корема), бедра, ръце, прасци, колене, бричове, двойна брадичка и гръбни перки. Също и на седалище, задни бедра и паласки, които може да се комбинират (седалище + задни бедра; седалище + паласки).

Целта на процедурата е да загреем зоната до 40-45 градуса терапевтична температура и да я задържим максимално висока по време на цялата терапия. Третата и най-нова версия на VelaShape комбинира три модерни технологии, всяка от които засилва ефекта на другата:

• Лазерен инфраред (IR) – загрява тъканите до 3 мм дълбочина;

• 150-ватова биполярна радиочестота – загрява тъканите до 20 мм дълбочина;

• Пулсиращ вакуум и механичен ролерен масаж – доставят енергията до тъканите в дълбочина и дренират лимфата.

По време на процедурата апликаторът на VelaShape 3 засмуква част от третираната зона. С помощта на масажните ролки тъканта се придвижва по-близо до източника на инфраред и радиочестотна енергия. По този начин тъканта загрява по-бързо и се дренира чрез масажа. Това е причината и за скоростните резултати срещу целулит. Това предизвиква разширяване на кръвоносните съдове и засилена циркулация на кръвта в зоната. Загряването води до обогатяване на клетките с кислород и хранителни вещества. Комбинацията от тези ефекти действа на две нива в тъканта – в хиподермиса и в дермата.

• в хиподермиса (подкожната тъкан) – засилва метаболизма на мастните клетки и ги кара да се свиват, за да се освободят от съдържанието си и да намалят обема си. Освободеното съдържание (мастни киселини) и задържаните в зоната течности се изхвърлят от организма чрез лимфната система;

• в дермата (горния слой на кожата) – колагеновите фибри се свиват под въздействието на високата температура. Това води и до свиване на мастните клетки и видимо стягане на кожата. Топлината активира фибропластите, които синтезират нови колагенови фибри.

Преди 25-годишна възраст препоръчваме да прибегнете първо към активен спорт и здравословен пълноценен хранителен режим. След това вече производството на колаген в организма намалява и VelaShape 3 е отличен начин да го стимулираме локално. Редуциране или премахване на целулит, изглаждане и стягане на кожата, намаляване на обиколките – всичко това после ще е напълно постижимо. Само се свържете с нас за детайлна и напълно безплатна консултация. Така ще стигнем заедно до точното решение за оптималните за вас резултати.
Да, от съчетаването на VelaShape 3 с CoolTech и с Plus на InMode резултатите са фантастични. VelaShape 3 извайва тялото и води до редуциране и премахване на целулит. Това става чрез дрениране на мастните клетки и стимулиране на образуването на нов колаген и еластин. Криолиполиза с CoolTech е най-ефикасният метод за решаване на проблема с мастните натрупвания. Тя не само дренира мастните клетки, а направо унищожава излишните от тях (когато има такива). Plus на InMode пък засилва ефекта на VelaShape 3, когато търсите много скоростни резултати. В такива случаи редуваме двете процедури през една седмица.

Комбинираният подход за оформяне на тялото и редуциране/ премахване на целулит обаче се прилага само след предварителна консултация с нашите лекари. По тяхна експертна препоръка се изготвя индивидуален за всеки пациент план за прилагане на процедурите.

Една процедура на малка зона трае около 40 минути, а на голяма – около час. Това я прави подходяща за извършване например в обедната почивка.

Процедурата е безболезнена. По време на сеанса се усеща като дълбок масаж и силно затопляне на третираната зона. За една част от клиентите първата процедура може да е дискомфортна заради топлината и вакуума. Но тялото се адаптира към усещането. За повечето подложили се на терапията хора чувството е дори приятно.

Според клинични проучвания за резултатите на VelaShape 3 обиколките намаляват със средно от 1 до 3 см след 4-6 процедури. Оптималният резултат, постиган след една процедура, е -2,6 см.

Подобрение в състоянието на кожата е осезаемо за клиентите ни още по време на сеанса. Тогава кожната повърхност се усеща по-гладка, по-еластична и по-плътна. Две седмици след процедурата целулитът и обиколките в третираната зона намаляват. Най-добри резултати ще се видят около 10 седмици след последната терапия.

За да има оптимален ефект, не е нужно непременно да има промяна в режима на хранене. Задължително е обаче да няма повишаване на телесното тегло.

Има видим ефект веднага след първата, но нужният брой процедури зависи от два фактора. Първият е това какъв резултат искате да постигнете, а вторият – как организмът ви реагира на стимулите на апарата. При дами със силно изразен целулит или в сложна хормонална ситуация обикновено трябват поне 6 процедури, преди да видим желаните резултати. При 20-30 годишните, които спортуват и се хранят с внимание, понякога дори 3 процедури може да се окажат много. Множество проучвания сочат, че единствено с VelaShape 3 желаните резултати се постигат средно с 1-4 процедури. Нашият богат опит пък показва, че са необходими минимум 3 процедури, за да се види наистина дълготраен резултат. Затова детайлната и безплатна консултация с нашия експертен екип ще ви даде конкретен и най-точен отговор за вашия конкретен случай.

Имайте предвид, че VelaShape 3 е единственият апарат в света, постигащ оптимални резултати след толкова малко процедури. В предишните версии, а и при други подобни технологии, търсеният ефект е възможен с минимум 10-12.

Досега има проведени над 5 млн. процедури в света с най-новата VelaShape и няма регистрирани никакви странични ефекти. Терапията все пак не се препоръчва за бременни и кърмещи жени, защото клинични проучвания при тях не са правени. Веднага след като се спре кърменето, процедурата може да се прилага за възвръщане на формата на тялото на младата майка. Не е възможно VelaShape 3 да се прави на хора с пейсмейкър, в зони с разширени вени, както и при херния на корем.

Имате и още въпроси?