ЗА НАС

Какво ни накара да направим нашия лазерен център за епилация, оформяне на тялото и терапии за лице в София? Към съществуващото вече разнообразие от услуги и доброто им качество, ние искаме да добавим още. Искаме да поглезим всеки свой клиент, да създадем комфорт и функционалност, да ви предложим място, на което да се чувствате… на място. И ако пластичните хирургии и кварталните козметики стоят в двете противоположности на целия спектър от услуги, нашата мисия е да намерим средата.

Нашата мисия е да можем да предложим на всяка активна, работеща жена, на всяка дама с вкус и високи критерии за качество, на всяка майка с малко дете, на всеки мъж с изострено чувство за естетика едно наистина модерно, достъпно, високотехнологично, но и уютно място за бързи и качествени резултати.

Затова за нас всичко има значение – къде се намираме, какво кафе ви предлагаме, каква музика пускаме, как разговаряме с вас по телефона, как получавате от нас информация, колко време ви отнемаме и какво правим с него. Нашата цел е да оправдаем доверието ви с изцяло медицински персонал и най-добрите апарати в света (това може да се провери) на най-достъпните цени за качеството им.

Лазерен център Body Aesthetics има за цел да разреши онези най-упорити и натрапчиви проблеми, които имате с тялото си, завинаги, за да можете да се посветите на всичко останало, което ви вълнува.
Ние предлагаме решението.

ЕКИП

Д-р Валентина Трачева
Д-р Валентина Трачева

Д-р Валентина Трачева е лекар по дентална медицина, посветен в цялостната грижа за естетическия вид на кожата, тялото и лицето. Тя е майка на две деца, което я кара да търси начин да създаде перфектното място за активни жени – работещи майки, които искат да изглеждат и да се чувстват добре в своята кожа. Ето защо д-р Трачева събира край се бе си не просто екип от професионалисти с медицинско образование, а истински съмишленици. Тя е в основата на семейния бизнес Body Aesthetics.

ЗАПИШИ СИ БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ
Мария Еленкова
Мария Еленкова

терапевт

Мария Еленкова завършва “Медицинска козметика” с разширено изучаване на дерматология в Медицинския колеж “Йорданка Филаретова” – София. Има сериозен опит с процедури за подобряване състоянието на кожата на лицето и тялото. Мария е посещавала множество различни семинари и придобива различни квалификации за козметични, естетични и дермато-козметични процедури.

Силвия Петкова
Силвия Петкова

рецепция

Силвия Петкова завършва Кинезитерапия в РУ „Ангел Кънчев“ и Магистратура в НСА „Васил Левски“. Работила е като фитнес инструктор и в сферата на човешките ресурси. Интересите й са в областта на здравословния начин на живот, правилното хранене и иновативните технологии в бюти индустрията. Занимава се активно със спорт в свободното си време.

Теодора Атанасова
Теодора Атанасова

рецепция

Теодора Атанасова е учила туризъм и спортна анимация в Национална Академия „Васил Левски“, тя е бивш професионален състезател по плуване. В момента участва в програмата по дигитален маркетинг към SoftUni Digital и има задълбочен опит в работата с клиенти и администрация.