Свържете се с нас на
+3598 7773 7772,
през имейл или тази кратка форма:

  Съгласявам се с Политиката за поверителност

  София, кв. Стрелбище
  ул. Орехова гора №2
  до Южен парк
  +3598 7773 7772
  office@bodyaesthetics.bg

  РАБОТНО ВРЕМЕ:
  понеделник-петък
  09:00 – 19:00
  събота и неделя
  10:00 – 18:00

  За естетически процедури начело с лазерна епилация София има точния център

  Не просто най-високотехнологични съвременни апарати и експертен медицински екип – за лазерна епилация София се спира на Body Aesthetics и заради удобното разположение. Нашият лазер център се намира непосредствено до Южния парк и можете да ни намерите и стигнете до нас съвсем лесно и бързо. Още щом стигнете пред сградата ни, виждате същото, което и в нашите реклами във Фейсбук, Инстаграм и нашия уебсайт. Просто ние държим да получите наистина всичко, заради което сте избрали нас.

  Затова и като лазер център София надали ще ви предложи по-предразполагаща обстановка от Body Aesthetics. Сградата ни отговаря напълно на нашите ценности и цели. Простор, няколко чакални, свеж въздух, приятна музика и напитки – това ви посреща тук преди лазерна епилация или друга терапия. При нас никой няма нужда да бърза, но ще получи оптимална услуга за най-кратко време.

  Заповядайте за консултация и процедури!

  Затова и за лазерна епилация София избира нас. Но същото важи и за другите ни процедури: радиочестотен лифтинг, криолиполиза, VelaShape 3. За Hydrafacial почистване на лице София също има идеалния лазер център в наше лице. Запишете лесно и бързо удобен час за безплатна консултация или за високотехнологична терапия. Може да го сторите през имейла, телефона или формата за контакт по-горе на тази страница.