Естетическите ползи от EmSculpt Neo са известни: изгорени мазнини, повече мускули и повдигната подмладена кожа. Има обаче и чисто здравословни причини да опитате процедурата с хитовия апарат, върхово научно-техническо достижение в областта на естетичната медицина. Експертният екип на лазер център Body Aesthetics ще ви ги разкрие в този текст. Така ще разберете защо световни знаменитости като Дженифър Лопес, Ким Кардашиян, Меган Фокс, Дрю Баримор и др. доверят не само своята красота, но и здраве на EmSculpt Neo.

Преди да се впуснем в подробности обаче, нека накратко припомним кое прави този апарат такъв недостижим връх в бюти технологиите.

Защо EmSculpt Neo е световният хит в естетическите процедури

EmSculpt Neo е най-новото научно-техническо постижение в естетичната медицина. Това е единствената неинвазивна 2-в-1 процедура с 3-в-1 ефект. Т.е. съчетанието на S-RF (синхронизирана радиочестота) и HIFEM+ (High Intensity Focused Electro-Magnetic Plus – високоинтензивно електромагнитно поле) води като резултат едновременно изгаряне на мазнини, изграждане на мускулите и лифтинг ефект на кожата. Просто обяснено – това е единствената технология, която ползва електромагнитно поле, за да накара моторните нерви да съкращават мускулатурата толкова интензивно, че да има реален ефект, а в допълнение да топи и мазнини.

Neo е усъвършенстваната версия на пожъналия огромен успех в САЩ първо поколение апарат EmSculpt. Продуктът на авторитетната компания BTL Industries е единственият уред за едновременно постигане на вече споменатите цели 3-в-1, одобрен от FDA. (Това е високоавторитетната Агенция за контрол над храните и лекарствата на САЩ.) Неслучайно доста холивудски суперзвезди и световноизвестни спортисти извайват тялото си с уреда. Правят го дори когато нямат време за тренировки, като им трябват само 4 процедури по 30 минути за дадена зона.

 

Какви са множеството ползи от EmSculpt Neo за здравето

Преди да вземем решението да инвестираме в EmSculpt Neo предвид високата му цена (180 000 евро), направихме детайлно проучване. То продължи цяла година, но накрая ни убеди, че си струва. Освен ефикасен в естетически аспект, апаратът има множество положителни последствия за здравето, което го прави незаменим. Вижте ефектите от EmSculpt Neo след само 4 процедури.

Ефекти върху мазнините и кожата

Има три положителни ефекта по отношение на мазнините и кожата от терапията с EmSculpt Nео.

  • намалява подкожната мастна тъкан с 30% – това означава по-малко задържани токсини и патологии в организма;
  • засилва метаболизма на цялото тяло и се подмладява съединителната тъкан в кожата и мастната тъкан – това е резултат от отделените протеини от топлинен шок (heat-shock-proteins). Те стимулират производство на нов колаген;
  • наблюдава се от колеги в САЩ ефект на загуба на висцерална мастна тъкан (мазнини, които се трупат около органите и са много опасни за здравето) при подложили се на EmSculpt Nео за зона корем – в момента тече клинично проучване по този въпрос. То цели да докаже, че резултатът не е съвпадение, а още едно от здравословните последствия.

Ползи от EmSculpt Neo за мускулатурата

 

 

 

 

 

 

 

 

*резултати, постигнати при пациенти в Body Aesthetics

Има няколко благоприятни последици за мускулатурата от процедурите с EmSculpt Nео. Ето кои са те.

  • увеличава се мускулната маса средно с 25% – HIFEM+ предизвиква супрамаксимални мускулни контракции, които карат мускула да изпадне в “шок”. Мускулите са програмирани да се адаптират. Затова бързо започват да се променят, за да могат да отговорят на стимулите. Започват процеси на хиперплазия (разкъсване на мускулни влакна както при много високоинтензивна силова тренировка) и хипертрофия (увеличаване на обема на мускулните влакна). С прости думи – повече обем, повече релеф, повече сила и повече издръжливост. С напредването на възрастта, жените търпят голяма загуба на мускулна маса. Заради това пълнеят, а кожата и тъканите им изглеждат свлечени. EmSculpt Neo помага за предотвратяване на това;
  • увеличава се калорийният разход – мускулите ползват много енергия, а това гори мазнини. Тези процедури са дългосрочна инвестиция в здравето, защото месеци след тях продължаваме да изразходваме повече калории дори по време на всекидневните си дейности. (Още повече, ако спортуваме.). Това води до загуба на мазнини и телесна маса в дългосрочен план;
  • подобрява начина и ефикасността на тренировките – развитата и заздравена мускулатура намалява напрежението върху костната система по време на тренировки. Това намалява риска от контузии заради неправилно изпълнение на упражнения и позволява по-успешни и интензивни програми;
  • подмладяват се мускулите и всички тъкани в третираната зона – тренировките с EmSculpt Neo забързват метаболизма на клетъчно ниво в мускулната, мастната и кожната тъкан. Обмяната на веществата е по-бърза, произвежда се нов колаген и клетките се снабдяват с повече хранителни вещества. Това подмладява всички тъкани, и то много видимо!

Само в рамките на 30-те минути сесия, EmSculpt Nео предизвиква над 20 000 дълбоки мускулни контракции. Това е резултат от използването на високоинтензивно електромагнитно поле (HIFEM+). Ще ви трябват 2 месеца интензивни тренировки във фитнесзалата, за да имате интензитета на само 1 процедура. Той е недостижим при кое и да е физическо упражнение също и като дълбочина и продължителност. EmSculpt Nео следва патентован алгоритъм, имитиращ фазите на професионално проведена тренировка – загряване, интензивно натоварване и възстановяване (дори с мускулна треска).

Други ползи от EmSculpt Neo за здравето

  • подобрява позата и походката – коригирането на проблемите от неправилна стойка идва от подсилването и тонизирането на коремната и седалищната мускулатура чрез EmSculpt Nео. Съчетаването на изотонична и изометрична контракция на мускулите увеличава силата и издръжливостта на третираните мускули. След като се стигне до изправянето на стоежа и седежа, намаляват и болките в кръста, гърба и стъпалата. При липсата на неправилното неравномерно натоварване, ще имате грациозна походка.
  • подходяща е за хора с травми или физически ограничения да тренират и ги връща към забравени преди физически дейности – EmSculpt Nео е точният апарат, ако сте контузени спортисти, които не могат да провеждат тренировки с цялото тяло. Уредът стимулира мускулите само в третираната зона, като така ги поддържа в топ форма. За желаещите да тренират жени и мъже на над 55 години с проблеми в кръста или краката, новата версия на EmSculpt също е отлична новина. Апаратът постоянно измерва, анализира и индивидуализира параметрите на терапията според моментното състояние на организма. По този начин имате винаги максимална ефикасност и безопасност.
  • намалява диастаза при жени, за които е противопоказно да тренират корем, и им позволява отново да тренират коремната мускулна група – терапията с EmSculpt Nео има отлични резултати при жени с диастаза след раждане. Diastasis recti доказано намалява и след естествено раждане, и след секцио. Причината е, че процедурите стягат, тонизират и укрепват големите мускулни групи на корема. За жените с диастаза след раждане, шансът да тренират коремни мускули и да бъдат отново във форма е отдавна чакан.

Как да научите още за EmSculpt Neo и да започнете терапията съвсем скоро

Ако, след като научихте всички тези ползи от EmSculpt Neo за здравето, имате още въпроси за терапията, ние сме насреща. Свържете се с експертния екип на лазер център Body Aesthetics за повече информация. Ние предлагаме детайлна и напълно безплатна консултация и демо на терапията, затова ни потърсете още сега!

Можете съвсем скоро да бъдете както по-красиви, така и по-здрави с помощта на EmSculpt Neo. Ние искрено вярваме, че самочувствието променя всичко, и нямаме търпение да ви помогнем за това.