Ние сме сред първите, които предлагат тази свръхиновативна технология, която позволява 3-в-1 резултат: 25% повече мускули, 30% по-малко мазнини и видимо по-стегната кожа в третираната зона. Тъй като технологията HIFEM+ и S-RF са изцяло нови за клиентите ни, ние решихме да дадем шанс на всеки, който желае, да получи безплатна демонстрация и консултация на място.

КАК ДА ПОЛУЧИТЕ СВОЕТО ДЕМО?

💙 всеки желаещ може да запише час по мейл или телефон за демо на процедурата при наш терапевт
💙 демонстрацията включва консултация и 10 тестови минути от самата терапия
💙 редовните цени на терапия с EmSculpt Neo можете да видите ТУК
💙 демонстрация се прави само със записан предварително час

 

ЕТО ЧАСТ ОТ ПРЕДИМСТВАТА НА ПРОЦЕДУРИТЕ С EMSCULPT NEO:

1. Увеличава се мускулната маса средно с 25%, а това означава по-силни мускули, по-малко напрежение върху костната структура, по-ефективни тренировки, изразходване на повече калории в ежедневните дейности.

2. Намалява подкожната мастна тъкан с 30%, а това означава по-малко задържани токсини и патологии в организма

3. Засилва метаболизма на цялото тяло, подмладяват се мускулите в следствие на хиперплазията и хипертрофията, подмладява се съединителната тъкан в кожата и мастната тъкан вследствие на отделените heat-shock-proteins, които стимулират производство на нов колаген.

4. В момента тече клинично проучване, което цели да докаже, че наблюдавания ефект на загуба на висцерална мастна тъкан при пациенти на EmSculpt Nео за зона корем, не е съвпадение, а още едно от здравословните последствия.

5. Подобрява позата и походката.

6. Подходяща е за хора, които имат някакви травми или физически ограничения да тренират.

7. Намалява диастаза при жени, за които е противопоказно да тренират корем.

8. Терапията е неинвазивна, едва 30 минути, правят се 4 процедури за видим ефект в рамките на 20 – 28 дни.

9. Подходяща е за жени и мъже, използват активни хора, които нямат време за спорт, както и професионални спортисти. Хора, които искат да подобрят релефа на тялото си, но и други, които нямат релеф, а искат да имат. Хора с травми, ограничаващи възможността им да спортуват. Млади и възрастни, които искат по-добра стойка, повече сила и издръжливост.

Ние вече знаем, че усещането по време и след EmSculpt Neo процедура няма еквивалент и искаме да го покажем всеки желаещ. Научете повече ТУК и заповядайте при нас, за да се запознаете с първата по рода си процедура, която успешно третира мускулатура и мазнини едновременно!

Преди закупуване на пакет процедури с EmSculpt Neo молим да се запознаете с противопоказанията и същността на процедурата ТУК. Процедурата не се извършва при бременност, кърмене, налчие на метални импланти в зоната, тежки сърдечни, белодробни чернодробни заболявания, както и при поставена гинекологична спирала за зона корем.