В стремежа си да останем на водещите позиции сред салоните в България в битката с целулита и излишните мазнини, в лазер център Body Aesthetics избрахме NuEra Tight. Научете как и защо се спряхме точно на този хитов апарат за bodyshaping.

 

НОВАТА ВОДЕЩА ПРОЦЕДУРА ПРОТИВ ЦЕЛУЛИТ

В продължение на две години ние в Body Aesthetics търсихме нов апарат за bodyshaping, който не само да премахва ефикасно целулит и мазнини, но и да намалява обиколките и да лифтира кожа. Целта беше той да замести основно VelaShape III, чиито почитатели сред нашите посетители знаят, че не е никак лесно се реши подобен ребус. Т.е. да се намери технология, която да надскочи този световен фаворит, но и вече ветеран спрямо технологичния напредък към днешна дата.

Ние търсихме иновация в няколко съществени направления:

 • процедура с още по-бързи и видими резултати;
 • по-комфортна процедура;
 • по-прецизна процедура (защото знаем, че всяка зона на всеки човек е различна);
 • терапия, с която да можем да работим всички зони по тялото – буквално от глава до пети.

Тествахме всичко възможно на пазара от съвременните апарати. В крайна сметка, след две години опити, единствено NuEra Tight изпълни всички условия. И за десерт добави още нещо наистина изключително: персонализация!

ОСНОВНИТЕ ПРЕДИМСТВА НА NUERA TIGHT ПРЕД VELASHAPE III

Сравняваме двата апарата не само защото ние имаме VelaShape III. Правим го и защото до съвсем скоро нямаше технология, която може да надмине нейните резултати. Следователно, по-добра от VelaShape III означава по-добра от повечето бодишейпинг апарати на пазара.

 

Ето и къде се крият главните преимущества на NuEra Tight спрямо предишното ни оръжие във войната с целулита.

 1. Много по-мощна, съвременна и прецизна  технология – надхвърля старата поне три пъти по възможности.
 2. Прониква много по-дълбоко – VelaShape III достига максимална дълбочина от 1,8 см, а NuEra Tight – 4,5 см.
 3. При VelaShape III дълбочината на проникване не може да се контролира, докато с NuEra Tight можем да избираме точно къде да се целим в тези от 0 до 4,5 см. При това можем да ползваме цели 8 дължини на вълните.
 4. VelaShape III работи само с биполярна радиочестота, докато NuEra Tight работи и с биполярна, и с монополярна честота. Двете могат да се комбинират и в една процедура. Монополярната честота дава възможността да проникваме в тези големи дълбочини и да предизвикваме унищожаване на мастна тъкан.
 5. Благодарение на ролковия масаж, VelaShape III прави пропусклива мембраната на мастните клетки и дренира мастната тъкан. По този начин намалява обема на клетките. С NuEra Tight обаче имаме възможност да третираме зоната с температура от 43-45°C за повече време. Прилаганата топлина в подкожния слой се поглъща от адипоцитите (мастните клетки) и предизвиква разграждането им чрез лизиране на мембраните. Това води до намаляване на обема на подкожната мастна тъкан и ремоделиране на зоната. Ето защо резултатите от процедурата са многократно по-устойчиви във времето.
 6. При VelaShape III имаме само 2 варианта, а с NuEra Tight можем да избираме между 5 за големина на апликатора. Това позволява да загряваме големи площи от тялото много по-бързо и ефикасно. Т.е. ще въздействаме с терапевтична температура много по-дълго. А за да има резултат от която и да е радиочестотна процедура, е съществено само това колко време поддържаме възможно най-висока температура. NuEra Tight е шампионът в тези две дисциплини – поддържане на максимална температура възможно най-дълго.
 7. Комфортът с NuEra Tight още от първата процедура е ненадминат. Това е благодарение на равномерно разпределената топлина по цялата активна повърхност на електродите. Комфортът на посетителя ни дава възможност да поддържаме много висока температура в много голяма дълбочина (4,5 см) много време – 10-15-20 минути. Колкото е нужно! И така идват великолепните резултати за премахване на целулит, неоперативен радиочестотен лифтинг и изгаряне на мазнини. С VelaShape III има неприятно усещане по време на първите 1-2 процедури, докато зоната се адаптира към вакуума.

 

NuEra Tight за премахване на мазнини и целулитЗАЩО НАРИЧАМЕ NUERA TIGHT ПЕРСОНАЛИЗИРАНА ПРОЦЕДУРА

Защото с NuEra Tight можем да се целим точно там където се намират най-големите мастни натрупвания, точно във вашето тяло с неговите индивидуални специфики и с точната температура.

Защото можем да комбинираме моно- и биполярна радиочестота за неинвазивно премахване на бръчки и лифтиране на лицето.

Защото е най-силната, най-иновативната, но и най-приятната като усещане радиочестота. Това позволява на терапевтите ни да изпълнят с лекота двете най-важни условия за ефикасна радиочестотна процедура – поддържане на максимална температура възможно най-дълго.

Персонализацията е възможна заради технологията NuLogic, която позволява да избираме между

 • 8 дължини на вълните;
 • 5 диаметъра на електродите;
 • 40 протокола за работа;
 • проникване на дълбочина от 0,5 до 4,5 см.

Можем да достигнем различни слоеве на кожата и мастната тъкан и да ги обработваме с различна температура и вид радиочестота, която да повлияе на конкретен проблем:

 • целулит;
 • мастни натрупвания;
 • отпусната кожа.

ЗАЩО NUERA TIGHT

 1. Това е медицински радиочестотен апарат, който създава локализирана топлина. Той притежава всички сертификати на FDA (Food and Drug Administration – федералната Администрация по храните и лекарствата на САЩ). Това гарантира сигурността на подложилите се на терапията.
 2. Той може да излъчва радиочестотни вълни с различна честота: 470 kHz, 1 MHz, 2 MHz, 4 MHz, 6 MHz. Целта на терапиите с него е повишаване на температурата в тъканите. Във всяка зона можем да работим за конкретен различен проблем. Например:
  • премахване на бръчки по лицето;
  • изглаждане на кожата на шията и деколтето;
  • топене на мазнини около сутиена и по гърба;
  • намаляване на обиколката на талията;
  • премахване на излишни мастни натрупвания по корема и паласките;
  • стягане на вътрешните бедра;
  • намаляване на брич;
  • премахване на целулит от бедрата;
  • стягане на кожата на ръцете или отстраняване на мазнини в задната им част;
  • дори намаляване на обиколките на прасците или заглаждане на кожата около лактите и коленете.

NuEra Tight за премахване на мазнини и целулитNuEra Tight насочва правилното количество енергия в точната дълбочина спрямо особеностите на вашето тяло.

 1. Индуцираното нагряване на телесните тъкани може да предизвика различни физиологични и терморегулаторни реакции. Сред тях са денатурация и обновяване на колагена за постигане на стягане на кожата в случай на отпуснатост на тъканите и/или стимулиране на фибробластите на подкожно ниво за редукция на целулита.
 2. Имаме ново ниво на контрол с NuEra Tight – FocalRF. Това е нов тип радиочестотна енергия, която съдържа множество радиочестоти. При тази технология се определя дълбочината на проникване на енергията, като се отчитат разликите в дебелината на тъканите между отделните области на тялото. Това ни дава възможност да приложим терапия, уникална колкото всеки един отделен наш посетител.

ЗА ФИНАЛ

Това са причините, които бяха решаващият фактор след толкова дълго търсене ние от лазер център Body Aesthetics да се спрем на NuEra Tight. Ако имате каквито и да било въпроси по отношение на този най-съвременен апарат за bodyshaping, не се колебайте да ни потърсите. Нашият екип е на разположение за детайлна и напълно безплатна консултация.

За допълнително удобство, може да разгледате и цените на процедурата в новия ни онлайн магазин. После крачката към побеждаване на целулита, отстраняване на излишните мазнини, намаляване на обиколките и повдигнатата кожа е много кратка.