Знаем, че за голяма част вас в момента е немислимо да посещават салони за козметични процедури заради повишения риск от заразяване и ги разбираме напълно.

Знаем обаче, че има и много такива, които се опитват да запазят възможно най-много от нормалното си ежедневие, не само защото това поддържа духа и настроението им. По-важната причина е, че на този етап вече знаем, че ще трябва да се научим да живеем с Covid-19, че заплахата няма да изчезне за месец или два и от нас зависи да се справим с предизвикателството.

Ако продължавате да водите сравнително активен начин на живот, ние ви съветваме да го правите разумно и премерено. Изберете тесен кръг от хора, с които да общувате извън семейството или работните си задължения, и го правете на открито. Изберете внимателно сигурни и отговорни места, които да посещавате, и проверете каква е тяхната политика – как пазят вас и себе си.

Ние решихме да ви разкажем много подробно как сме избрали да работим, за да сме сигурни, че не допринасяме за тежката обстановка – освен че се стараем да се усмихваме и да пазим доброто ви настроение!

  1. Имаме просторно пространство, което в момента се оказва много важно. Ние избрахме сградата, в която се помещаваме, заради великолепната светлина и високите тавани, заради многото въздух и обстановката. Разположили сме 4 кабинета на повече от 280 квадратни метра. Днес този наш избор ни позволява да осигурим сигурност и безопасност за клиентите си. Освен че се стараем часовете ви да не се засичат, ако случайно това се случи, клиентите изчакват на много голямо разстояние помежду си в постоянно проветрявано (на всеки кръгъл час по 15 минути) и много голямо помещение.
  2. Освен климатизация, имаме вентилация във всеки кабинет, която е направена така, че да може да работи по време на самите процедури и през цялото време да извежда въздуха от кабинетите ни. Това спомага въздухът в помещенията постоянно да се сменя.
  3. Използваме специална бактерицидна лампа между процедурите във всеки кабинет, която унищожава вирусните аерозоли и всички бактерии във въздуха. След нейното използване отново проветряваме.
  4. Дезинфекцираме абсолютно всички повърхности след всяко посещение на клиент – звънците, дръжките на вратите, мебелите в чакалнята и кабинетите.
  5. Стерилизираме всички многократни части на апаратите, които използваме, в стерилизатор и използваме еднократни чаршафи, маски, калцуни, ръкавици, самобръсначки, криолистове, приставки за процедурите за лице.
  6. Стремим се да имаме екологичен подход в тази ситуация на засилена употреба на еднократни предпазни средства – изхвърляме еднократните ръкавици, калцуни и всички отпадъци разделно, рециклираме всичко, което можем, събираме капачки от бутилките, които се налага да използваме, имаме машина за филтриране на вода вместо машина с пластмасови туби. Част от това природосъобразно отношение към нещата е и изборът да предлагаме лазерна епилация. Лазерът е най-щадящият природата вариант на обезкосмяване. За разлика от бръсненето, кола маската и личните уреди за обезкосмяване, с една машина можем да обезкосмим хиляди хора, а тя няма еднократни консумативи. С нашия лазер дори не се използва контактен гел, както е при много други модели лазерни апарати.
  7. Оказа се, че в ситуация на COVID-19 това, че имаме най-бързия лазер в света, има още една добавена стойност – клиентите ни прекарват много кратко време в кабинета. За малки зони като горна устна, брадичка, мишници продължителността е около 5 минути с подготовката и почистването, а за цяло тяло – малко повече от час при жените, например.
  8. Предлагаме възможност за заплащане с безконтактна карта на рецепция или заплащане през сайта ни, така че да ограничим размяната на банкноти, за които се смята, че могат да задържат вируса около 28 дни.
  9. Предлагаме онлайн видео консултации с доктор Трачева с предварително записан час или всеки вторник през Месинджър от 9:00 до 15:00 часа. Така можете да зададете първите си въпроси и да разберете подходяща ли е дадена процедура за вас, без да рискувате да излизате от дома си.
  10. Не на последно място – създадохме специални условия за използване на предплатени пакети или процедури, за да ви уверим, че във всяка една ситуация търсим начин да действаме първо в ползва на клиентите ни. При възникване на форсмажорни обстоятелства, които не позволяват да извършваме процедури, сроковете, в които предплатените услуги са валидни, се удължават с толкова време, колкото е необходимо. Например – след извънредното положение, обявено на 13 март 2020г., ние извършихме абсолютно всички предплатени процедури за всички клиенти, без значение от крайния срок за тяхното използване.

 

Всички мерки, които сме взели и всички условия за ползване на предплатени услуги сме публикували на нашия сайт ТУК.

Ние от Body Aesthetics поставяме на първо място здравето и безопасността на клиентите и служителите си. Ще споделим с вас и най-смисленото нещо, което сме чували напоследък като отношение към ситуацията. Вече се убедихме, че хората, които се грижат за себе си – не пият, не пушат, хранят се здравословно и приемат витамини и добавки, които не успяват да си набавят с храненто, преминават през заболяването много по-леко. Токсините, с които затрупваме организма си под формата на нездравословна храна например, затрудняват оздравяването. Затова ние напомняме: СЕГА е моментът да се научим да се грижим повече за здравето си, за себе си. Защото само това е в състояние да спре вируса в дългосрочен план.