Вероятно онези, ползвали първата версия на Hydrafacial MD, са си казвали, че това е съвършената терапия за лице. Също и че няма как да има подобрение на достигнатата върхова технология. Ето обаче, че бяха открити възможности този уред за почистване на лице, екстракция и хидратиране и пилинг да стане още по-добър.

Ето какво е новото в процедурата и какво лазер център Body Aesthetics допълва, за да получите оптималната терапия.

КАК ДОЙДЕ ПРИ НАС СЪВЪРШЕНИЯТ УРЕД ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ HYDRAFACIAL 2.0

В България новата версия Hydrafacial 2.0 беше представена официално през 2019 г. от Скот Грийнууд. Това е търговският ръководител на компанията Edge System – водеща компания от САЩ в производството на апарати за естетичната индустрия. Тя е създателят на най-новата версия на този недостижим медицински козметичен уред за почистване на лице, екстракция, хидратиране и пилинг.

След като получихме новите серуми и протоколи, терапевтите ни успешно преминаха тренировъчна програма за употребата им. Така вече спокойно можем да кажем, че процедурата Hydrafacial мина на второ ниво в Body Aesthetics!

Подобрената ефективност на терапията и с по-трайни резултати е базирана на нови задълбочени клинични проучвания. Има и друга полза от труда на десетки опитни лекари и терапевти. Заради него сега усещането по време на новата Hydrafacial 2.0 е много по-близко до СПА изживяване. Тя превръща вече познатото ви дълбоко почистване на лице и цялостна лицева терапия в неповторимо време за себе си.

КАКВО Е НОВОТО ПРИ HYDRAFACIAL 2.0

Hydrafacial уред за почистване на лице, екстракция, хидратиране и пилинг

След като говорихме толкова много за новостите и подобренията в първата версия, нека ви запознаем с тях и конкретно. Вижте с какво този съвършен уред за почистване на лице, екстракция, хидратиране и пилинг превъзхожда предшественика си.

  • по-бързи и по-дълготрайни резултати след само 3 процедури;
  • нови протоколи за работа с променени терапевтични стъпки, базирани на нови задълбочени клинични проучвания;
  • подобрена ефикасност на серумите;
  • нова и подобрена версия на патентования Hydrafacial супер серум Beta-HD Clear – за по-дълбоко почистване на лице и забележителен резултат;
  • по-голяма продължителност на процедурата и по-приятно, почти СПА, преживяване;
  • задължително прилагане на лимфен дренаж в Hydrafacial 2.0 Platinum, терапията с LED светлини – червена и синя;
  • три различни серии – Platinum, Deluxe и Чиста кожа. Те са с различна продължителност, стъпки, цена и серуми.

КАК РАБОТИ УРЕД ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ HYDRAFACIAL 2.0

Тази недостижима система за многоетапна медицинска козметична терапия на лицето включва почистване, ексфолиация и екстракция на кожата. Така чрез Hydrafacial ще се отървете от замърсяванията и мъртвите кожни клетки. Същевременно подхранвате своята кожа с жизненоважни хранителни вещества – пептиди, антиоксиданти и хиалуронова киселина. Всичко това носи резултати, които идват мигновено и са дълготрайни. Как обаче по-конкретно работи системата?

Технология на системата и процедурата

Втората версия на този високотехнологичен уред за почистване на лице и цялостна лицева терапия използва няколко уникални дюзи HydroPeel®. Те имат спираловиден дизайн с множество абразивни краища и използват новаторската система Vortex-Fusion за нанасяне на серумите.

Всяка от спираловидните дюзи HydroPeel се ползва в съчетание с патентованите серуми и вакуум технология на Hydrafacial 2.0. Има синя дюза за ексфолиация и друга синя за тяло за ексфолиация на по-големи зони. Оранжевата е за агресивна ексфолиация, синьо-зелената – за екстракция, а прозрачната – за Vortex-Fusion™ терапията. Последната особено отличава Hydrafacial 2.0 от всички останали кожни козметични процедури.

Съчетанието между спираловидните дюзи HydroPeel, серумите и вакуум технологията създава завихряне на въздух и серум, наподобяващо мини торнадо. То отстранява с лекота замърсяванията по кожата и същевременно я хидратира със серумите със силни антиоксидантни съставки. Вижте по-подробно стъпките на нашата страница за процедурата и вижте цените за различните зони ТУК.

Лимфен дренаж и LED терапия за лице са други технологични предимства на новата Hydrafacial 2.0. Механичният лимфен дренаж спомага за премахването на токсините от кожата. Така тя изглежда сияйна и естествено здрава. Сред подходящите за третиране области са ръцете, краката, коремът и гърбът. Разбира се, в това число попада и лицето – все пак цели 33% от лимфната система се намира там.

Освен лимфен дренаж, плюс е и светлинната LED терапия. Тя е отлична завършваща стъпка на процедурата и представлява прилагане на светлинна енергия към кожата с терапевтична цел. Червените LED светлини са с 12 червени светодиода (дължина на вълната: 620-630 нанометра) и 12 инфрачервени лампи (дължина на вълната: 800-900 нанометра).

Сините имат похвалната роля да унищожават P acnes (Cutibacterium acnes) bacteria. Тази бактерия играе основна роля за възникването на по-голямата част от случаите на акне. Ето защо с Hydrafacial 2.0 може да спечелите като полза и LED терапия за лечение на акне. Това плюс почистващият токсини лимфен дренаж са допълнителните важни причини да се подложите на процедура с новата версия на апарата.

ПРИЧИНИ ДА ПРОБВАТЕ СЪВЪРШЕНИЯ УРЕД ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ HYDRAFACIAL 2.0 ПРИ НАС

Само и единствено в Body Aesthetics предоставяме на всеки клиент официален сертификат. Той гарантира, чеизвършваме процедурите си с оригиналната козметика и еднократни консумативи на производителя Edge System. Също и че го правим по изработен от американската компания протокол.

За да се отпуснете изцяло, ви осигуряваме масажиращо легло по време на извършването на терапията. Ще се освободите напълно от стреса на всекидневието си и с ароматерапия. За подарък от нас ще получите, ако се налага, и допълнително третиране на черните точки с ултразвукова шпатула. След края на процедурата може и да се насладите безплатно на освежаваща напитка от добавките на Надя Петрова. (Това важи при процедурите Pltinum u Delux.)

ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС ЗА СЪВЪРШЕНО ИЗПЪЛНЕНА ТЕРАПИЯ HYDRAFACIAL 2.0

След като години наред наблюдавахме чудесата на терапията Hydrafacial MD, вече отбелязваме още по-мигновените и дълготрайни резултати на втората версия. Неслучайно посетителите ни преди споделяха, че се пристрастяват към усещането си за перфектно чиста и нахранена кожа след процедурата. Сега вече не крият, че са пристрастени и към усещането по време на самата терапия.

Затова и за почистване на лице София избира лазер център Body Aesthetics. Заповядайте при нас във всеки един ден от седмицата! Само така ще се уверите, че Hydrafacial 2.0 е наистина усъвършенстваният уред за почистване на лице, екстракция, хидратиране и пилинг.

Допълващите терапии са друг плюс