Процедурата радиочестотен безоперативен лифтинг на лице и тяло Forma InMode се превърна в най-новия хит в САЩ. Това се случи, след като Ким Кардашян се обяви за неин почитател. Достатъчно е само да се направи елементарно търсене в Google, за да се разбере кои са многобройните известни личности, които се подлагат на терапията с Forma InMode. В България лазер център Body Aesthetics се погрижи да ви предложи тази алтернатива на инжекционните процедури и оперативния лифтинг. Алтернатива, която е едновременно достъпна и високо резултатна.

Кои звезди са почитатели на безоперативен лифтинг на лице и тяло Forma InMode

Тази процедура, стягаща кожата, премахваща бръчки и помагаща за превенция на състаряването, е ползвана от десетки актриси, певици и инфлуенсъри. В списъка са Ема Робъртс, Елза Хоск, Наоми Уотс, Джулиан Моор, Джазмин Сандърс, Делиа Бел Халмин, Маги Джилънхол, Амбър Роуз и Криси Тейгън. Великият Бил Мъри също е почитател на процедурата и доказва, че за радиочестотен лифтинг възраст няма.

Лицето на Forma InMode пък е Пола Абдул. На 58 години тя все още изглежда като своята 35-годишна версия. И това са само част от звездните фенове на процедурата.

Защо да последвате Кардашян и компания за радиочестотен безоперативен лифтинг

Една от причините би могла да бъде, че като фенове всички обичаме да подражаваме на любимците си. Има обаче и друга, по-сериозна. Тя е, че известните личности имат достъп до всичко най-добро, което съществува, и със сигурност могат да си го позволят. Освен това имат изключителната привилегия първи да научават за важните иновации в технологиите.

Суперзвездите със сигурност не избират по цена или популярност, а търсят качество и ефикасност. Това важи в особена степен по отношение на процедури, козметика и мода. Ето защо това, че редица известни личности избират радиочестотен лифтинг на лице и тяло с Forma InMode, значи толкова много.

 

 

безоперативен лифтинг на лице с forma inmode е отличен подход за стягане на кожата

Защо звездите се подлагат на радиочестотния безоперативен лифтинг на лице и тяло Forma InMode

Приятна, безболезнена, бърза

Новата ни процедура трае принципно малко повече от 1 час за цяло лице. Само в Body Aesthetics обаче точно 50 минути от това време кожата ви ще поддържа 40-43 градуса температура. Процедурата за лифтинг на лице се случва по следния начин:
– лежите удобно на кушетка;
– намазваме зоната на третиране с контактен гел;
– движим нагряващ накрайник (апликатор) нагоре-надолу по зоната, докато тя загрее и умело поддържаме високата температура. Представете си го като да гладим кожата ви с малка и супер иновативна ютия;
– усещате загряване, което за повечето от вас е много приятно, а някои дори си поспиват;
– почистваме гела;
– имате лека зачервяване от температурата, ала то отминава бързо;
– можете да продължите деня си, но вече с много по-красива кожа;
– получавате куп комплименти и започвате да мечтаете за следващата си сесия радиочестотна лифтинг терапия за лице / тяло в Body Aesthetics.

Наистина лифтира и стяга кожата

За много процедури се твърди, че стимулират неоколагенеза (производство на нов колаген), но това са само предположения. InMode – хитовата компания от САЩ, произвела Forma и нейната платформа CONTOURA – обаче е различна. Тя влага огромни ресурси в проучване, клинични тестове и изследвания, за да гарантира положителен резултат.

Този новаторски апарат е разработен на базата на А.С.Е. технология (Прецизност, Контрол, Резултат). По тази причина ефектът е видим още след първата процедура. След серия от 6 процедури и поддръжка през няколко месеца пък резултатите траят до цели 4 години! Ето защо ние гледаме на Forma InMode като на напълно реална вълшебна пръчица.

Безоперативен лифтинг на лице и тяло Forma InMode подмладява издайническите зони

Радиочестотният лифтинг на лице и тяло Forma InMode наистина подмладява зоните, които издават възрастта. Процедурата мигновено повдига контура на челюстта, прибира брадичката и премахва бръчките „пачи крак“ около очите. Заличава назолабиалните гънки, пушаческите бръчки над горната устна, линиите на челото, шията и деколтето. Намалява размера на порите, изглажда зоната около лактите, коленете, мишниците и гърдите.

Апликаторът е създаден така, че да позволява по-дълготрайна работа в най-фините зони на лицето. Може да се третират безопасно и успешно дори бръчки и фини линии в максимална близост до носа и очите.

С Forma InMode изглеждате по-добре, а не по-различни

Резултатите изглеждат напълно естествено, защото са следствие от 100% естествени за организма процеси, които просто са стимулирани нарочно. Кожата става по-млада, по-здрава, по-стегната, порите се свиват, контурите се изглаждат. Няма промяна в чертите на лицето, нито издърпване или деформация. Процедурата се използва както за подмладяване, така и за превенция на състаряването. И в двата случая видимо подобрява качеството на кожата. За разлика от оперативния лифтинг, резултатите от радиочестотния с Forma InMode се подобряват постепенно с поддръжка веднъж на няколко месеца.

В Body Aesthetics винаги избираме най-високия клас неинвазивни и високотехнологични процедури – лазерна епилация, бодишейпинг и терапии за лице. Те само подчертават вашата красива индивидуалност, която според нашето верую не бива да се променя до неузнаваемост.

 

 

безоперативен лифтинг на лице с forma inmode е отличен начин за премахване на бръчки

Колко струва радиочестотният безоперативен лифтинг с Forma InMode в Body Aesthetics

И ето още едно предимство на процедурата – тя е достъпна и в пъти по-евтина от операция. Цената в Body Aesthetics се определя от минутите, в които сме поддържали терапевтичната температура от 40+ градуса в третираната зона. Просто защото от това се определя резултатът от терапията.

При нас вие не плащате за времето, в което ви посрещаме, почистваме грима ви, постваме контактен гел, загряваме кожата ви до 40 градуса. Плащате само за периода, в който по протокол трябва да третираме кожата на 40+ градуса за максимален ефект. Апаратът го засича и в края на процедурата сами може да го видите. Това време е 50 минути за лифтинг на лице, например, и струва 310 лева за една сесия.

Тъй като 6 процедури, извършени през седмица, водят до дълготраен ефект, при нас препоръчителният курс е на постоянна промоция – 6 сесии на цената на 5. Вижте всички зони и сесии и закупете онлайн ТУК.

 

За финал

Моментален и дълготраен ефект на стягане на кожата и тъканите. Неоперативен, бърз и безболезнен подход. Младост, която извира от собственото ви тяло заради предизвиканата неоколагенеза. Подходящ за всеки сезон и за всички типове и тонове кожа. Напълно безопасен и медицински сертифициран. Всичко това представлява и може да ви даде радиочестотният безоперативен лифтинг на лице и тяло Forma InMode.

Затова си запазете детайлна и безплатна консултация с експертния медицински екип на лазер център Body Aesthetics и  изведете на преден план най-младата си версия. Ние вече доведохме най-хитовата радиочестотна терапия само на клик или позвъняване от вас. Сега на ход сте вие…