Въпросите как да се отървем от целулит и как да стегнем и изгладим кожата си отдавна вълнуват жените. Добрата новина е, че има и неоперативна медицинска апаратна процедура, която да помогне и която се смята за най-популярната по целия свят в своето поле. Нейното име е VelaShape, чиято трета версия постига още по-добри и бързи резултати във вечната борба с целулит. Ние от лазер център Body Aesthetics сме на предната линия на тази битка и сме готови да ви помогнем да я спечелите.

ЗАЩО СЕ ЧУДИМ КАК ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ЦЕЛУЛИТ

Посетителите ни често ни споделят, че се притесняват да покажат тялото си в топлите дни. Един от главните поводи за тези тревоги идва от появата на бричове и целулит, които удрят по самочувствието. Тези вечни врагове на красивото тяло пречат да носим всички дрехи, които бихме искали, и да се покажем спокойно на плажа. Това важи в още по-голяма степен при онези жени, изпитали наскоро върховното щастие да станат майки.

БОРБА С ЦЕЛУЛИТ: ЗАЩО Е ТОЛКОВА ТРУДНА

Вечната борба против целулит е така трудна, защото той е устойчив на различни видове диета. Дори отслабването не може да сложи точка на този досаден проблем. Мастните клетки в зоната с целулит са отделени едни от други чрез съединителна тъкан. Увеличи ли се техният обем, целулитът става по-ясно видим, а кожата става по-неравна и груба. На нейната повърхност се създава отличителна вдлъбнатина, която понякога може да се забелязва дори под дрехите.

КОИ СА ПРИЧИНИТЕ ЗА ПОЯВАТА НА ЦЕЛУЛИТ

При около 80% от жените дългата борба с целулит стартира още след пубертета и често се задълбочава след бременността. Резките амплитуди в теглото, липсата на достатъчно физическа активност, стресът и лошият метаболизъм са сред главните причини. Генетичната предразположеност, хормоналният дисбаланс, тютюнопушенето, вредните хранителни навици и пиенето на недостатъчно вода са други. За щастие, днес вече има различни начини как да се отървем от целулит. Най-популярният и избиран в света е процедурата VelaShape.

КАК ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ЦЕЛУЛИТ С VELASHAPE

 

да научим как да се отървем от целулит с velashapeИма различни варианти да си помогнете в битката с бричове и целулит. Можете да направите положителни промени в хранителния си режим. Също и да вкарате кардио упражнения в спортните си занимания. Антицелулитният масаж също е в състояние да помага в определени случаи. Съвсем различно обаче е положението при борба против целулит от втора и трета степен. Там няма как да се мине без специални терапии.

За радост тук е третата и най-осъвременена версия на покорилия света иновативен апарат – VelaShape 3. Когато се чудим как да се отървем от целулит, без значение от степента му, този уред се притича на помощ. Той залага на четири вида технологии в търсене на решението на досадния проблем с кожата. Помага не само при целулит и бричове, а също за стягане на кожата на краката.

 

Доказателство за успеха на VelaShape е, че над 5 млн. души по света заложиха на терапията с първите две версии. Той е одобрен и от различни най-авторитетни агенции за безопасност като държавната на САЩ за храните и лекарствата – FDA.

КАК РАБОТИ VELASHAPE

да научим как да се отървем от целулит с velashapeТретата версия на VelaShape от реномираната компания от САЩ Syneron Candela представлява постоянно контролирано загряване на третираната зона чрез радиочестотна енергия, инфраред, вакуум и масажни ролки. Биполярната радиочестота е фокусирана върху кожната повърхност. Инфраред технологията увеличава ефикасността на радиочестотата. Вакуумната технология работи само върху нагрятата зона. Ролята на ролките е да правят дълбок механичен масаж.

Загряването на тренираната зона предизвиква свиване на мастните клетки и тяхното дрениране, което представлява изцеждане на мастните киселини. Радиочестотата на VelaShape стимулира неоколагенеза – производството на нов колаген и еластин в кожата. Това е начинът как да се отървем от целулит и да направим кожата си по-нежна и гладка. При вече над 10 години в медицинската естетика, десетки клинични проучвания и милиони процедури, тази терапия се е доказала напълно. Тя се смята за най-популярната неинвазивна процедура по цялата планета, а най-новата версия е още по-ефикасна и от предходните.

 

VELASHAPE И ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА ОБИКОЛКИТЕ

Вече споменахме, че VelaShape е точният ход не само когато се чудим как да се отървем от целулит и бричове. Терапията помага също при стягане на кожата на краката, а освен това и за намаляване на обиколките. Според клинични проучвания за резултатите на третата версия на VelaShape обиколките се смаляват със средно от 1 до 3 см. след една процедура. Скорошно изследване пък показа, че 100% от пациентите са имали намаляване с най-малко 1,5 см.

КАК ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ЦЕЛУЛИТ ГАРАНТИРАНО С VELASHAPE В BODY AESTHETICS

Процедурата VelaShape 3 в Body Aesthetics се прави гарантирано по протокол, изработен от производителя Syneron Candela. След нейното извършване ви предоставяме специален сертификат, удостоверяващ, че са използвани само оригиналните продукти. Това носи максимални гаранции, че сме намерили точния начин как да се отървем от целулит, бричове и негладка кожа.

Друг повод да сте спокойни при нас е, че тук терапията се извършва неизменно от експертно медицинско лице. Това започва още при детайлната и напълно безплатна консултация и продължава до самия край. Заповядайте в нашия лазер център от най-висок клас и започнете пътя към съвършената кожа още днес.