ЕMSCULPT NEO е най-новата ЕMSCULPT процедура за изчистване на телесни мазнини, изграждане на мускули и лифтинг на кожата. Тя е резултат на работата на стотици лекари и научни работници в рамките на 7 години. В този пробив в областта на бюти процедурите са вложени десетки патентовани технологии за унищожаване на излишни мастни клетки.

Експертният екип на лазер център Body Aesthetics ще ви преведе в този текст през начина на работа на свръхмодерния апарат. Научете в детайли защо втората и усъвършенствана версия на ЕMSCULPT стана моментално такъв хит сред холивудски знаменитости и световноизвестни спортисти.

Как EMSCULPT NEO води до изчистване на телесни мазнини и изграждане на мускули

EMSCULPT NEO се опира на новаторското съчетание на две технологии за безопасното постигане на изчистване на телесни мазнини, изграждане на мускули и лифтинг на кожата.

В идеална синергия си взаимодействат технологиите HIFEM+ (High Intensity Focused Electro-Magnetic Plus) и патентованата S-RF (синхронизирана радиочестота)

HIFEM+ е небивал пробив е медицинската естетика. Това е единственият съществуващ в света ефикасен метод за въздействане върху мускулатурата. S-RF повишава температурата до 41-42°С в третираната зона и допълва ефекта на високоинтензивното електромагнитно поле за изгаряне на подкожни мазнини. Ето как действа в детайли всяка от двете технологии, за да помогне за постигането на удивителните резултати от EMSCULPT NEO.

изчистване на телесни мазнини с emsculpt neo е пробив в бюти технологиите

Как точно работи HIFEM+ за изграждане на мускули и изчистване на телесни мазнини

Как постигаме 25% повече мускули

HIFEM+ предизвиква супрамаксимални мускулни контракции (СМК) чрез бързо променящо поляритета си електромагнитно поле. Това са контракции, които са с по-висока сила, скорост, интензитет, продължителност и дълбочина от максималните възможни за тялото. При тях мускулът има нужда от много повече енергия за много по-кратко време, отколкото при нормална тренировка. 

EMSCULPT NEO е напълно несравним откъм видими резултати с всякакви фитнес методики. HIFEM+ кара мускулите да се адаптират към новата ситуация, като променят вътрешната си структура. Получават се мускулна хипертрофия (нарастване на диаметъра на мускулните влакна) и мускулна хиперплазия (изграждане на нови миофибрили и влакна). В резултат на това, третираният мускул придобива не само добива повече обем, плътност и релеф, но се повишава неговата сила и издръжливост. 

Специфичните и патентовани характеристики на електромагнитното поле са причината то да въздейства само на моторните неврони, управляващи напречно-набраздената мускулатура. По този начин технологията не може да навреди на околните тъкани, нерви и кръвоносни съдове. Тя е абсолютно безвредна и безопасна. Огромен екип от лекари е работил в продължение на години, за да постигне тази сигурност и ефикасност. Почти 40 клинични тествания и множество сертификати, включително от FDA, гарантират това.

Как постигаме 30% по-малко мастна тъкан с резултат изчистване на телесни мазнини

Както вече стана ясно, HIFEM+ предизвиква супрамаксимални мускулни контракции. Те имат нужда от супермаксимално количество енергия за много по-кратко време, отколкото при обикновени дейности и спортуване. При тях мускулът изчерпва клетъчните източници на енергия (първо аденозинтрифосфат, после фосфокреатин и гликоген) и освобождава епинефрин (адреналин). Резултатът е стартиране на супрамаксимална липолиза (СЛ). Т.е. когато се изчерпят клетъчните източници на енергия, организмът умно започва да черпи енергия от складираната в тялото излишна мастна тъкан. В резултат PH се понижава и ендоплазматичният ретикулум се уврежда необратимо. Това предизвиква процес, наречен апоптоза – индуцирана клетъчна смърт.

Увеличаването на скоростта и обема на кръвообращението в третираната зона допринася за бързо отстраняване на свързаните с процеса метаболитни „отпадъци“. Отпадъчните вещества се изхвърлят от организма през лимфната система, както при отслабване със спорт или хранителен режим. Всъщност, при EMSCULPT NEO процедура извеждането на мастните киселини става по-бързо, сравнено с интензивна тренировка, заради засиленото от контракциите на мускулите кръвообращение.

Как работи S-RF

с emsculpt процедура ще имате стегнато тяло дори и без фитнес и диета

S-RF е синхронизираната радиочестота в новата процедура EMSCULPT NEO. Тя е с патентовани физични характеристики. Те са изключителна собственост на производителя BTL Industries и не могат да бъдат използвани от други компании. Двата основни ефекта от радиочестотните вълни, са редукция на мастната и стягане на съединителната тъкан. Тези резултати са доказани от различни клинични и хистологични проучвания.

EMSCULPT NEO уврежда адипоцитите (мастните клетки) чрез избирателно и контролирано загряване на мастната тъкан. Избирателно, защото, заради подбраните след куп опити физични характеристики, радиочестотните вълни не засягат околните вътрешни органи, нерви и кръвоносни съдове. И контролирано, защото уредът следи температурата на мастната тъкан и кожата през цялата EMSCULPT процедура. Това се случва с помощта на интелигентен алгоритъм, който прави терапията и ефикасна, и напълно безрискова.

Допълнителен ефект от синхронизираната радиочестота е лифтинг ефектът – подмладяване и стягане на кожата. Загряването на мастната тъкан и кожата в третираната зона води до отделяне на т.нар. heat-shock proteins. Те стимулират фибропластите да стартират активно замяната на остарелия колаген с млад. Така съединителната тъкан се стяга на две нива – в септите на мастната тъкан и в дермата, и това води до така желания лифтинг ефект.

За финал

Надяваме се да сме ви поднесли цялата тази строго научно-техническа информация по такъв начин, че да сте разбрали най-важното. А то е именно защо EMSCULPT NEO процедура е такъв огромен пробив в бюти технологиите. Рядко се случва да се появи такъв апарат, който да съчетава 2-в-1 технологии (S-RF синхронизирана радиочестота и HIFEM+ високоинтензивно електромагнитно поле) за блестящ 3-в-1 ефект. С него ще имате наведнъж стягане на мускулатурата, изчистване на телесни мазнини и повдигане на кожата само за четири 30-минутни посещения веднъж на 7 дни.

Затова не губете време и запишете час за детайлна и безплатна консултация с експертния екип на Body Aesthetics. Вижте и своята EMSCULPT цена за избраната от вас зона. Изваяното тяло вече е съвсем близо до вас дори и без редовен фитнес.