Процедурата криолиполиза CoolTech е най-трудната за обяснение, която предлагаме в лазер център Body Aesthetics. Тя е и може би най-непознатата за нашите посетители. Затова и се захващаме с една нелека задача – да разкажем какво представлява тя и защо избрахме да ви я предлагаме.

ЗАЩО ИЗБРАХМЕ КРИОЛИПОЛИЗА COOLTECH

Спряхме се на криолиполиза CoolTech, защото нашата концепция е не да правим пълна промяна външно на посетителите си, а да им помагаме да стимулират телата си да се справят с малки проблеми с външния вид. Малки проблеми, които обаче имат огромно значение за самочувствието им и за начина, по който общуват. Ето защо в Body Aesthetics има само неинвазивни процедури – такива, които не нарушават целостта на кожата и нямат възстановителен период. Основното изискване е да са максимално ефикасни при изпълнени за тяхното провеждане условия.

Затова и при трудния избор на точния апарат за криолиполиза нашият експертен екип извърши множество проучвания и тестове в Европа. Накрая стигнахме до най-добрия за нас – CoolTech. С него имаме криолиполиза процедура, която е естествена безоперативна алтернатива на липосукция. Нашата терапия в огромна част от случаите дава същия резултат, но без да има неприятните последствия на липосукцията. Тук се лишавате от болките, отпуснатата кожа, тежкия и дълъг възстановителен период.

Друга разлика е, че криолиполизата не се прилага при хора с наднормено тегло. Тя се прави само при такива, които имат проблемни зони в тялото: упорити паласки, неподлежащи на диети и тренировки „къдрави“ вътрешни бедра или изпъкнали бричове, следродилни коремни натрупвания, наследствени гръбни перки (които всеки сутиен прави да изпъкват още повече), двойна брадичка.

КАК СЕ СЛУЧВА КРИОЛИПОЛИЗА COOLTECH

При криолиполиза CoolTech се поставят единият или и двата апликатора на машината върху зоната, която искаме да намалим. Те са вдлъбнати и засмукват мастната тъкан, което я обезкървява и обезболява. За няколко минути апликаторите замразяват засмуканата част до -8 градуса. В началото се усеща защипването и издърпването на тъканта, както и самото охлаждане, но на -8 градуса всички дискомфортни усещания изчезват и зоната остава безчувствена. В продължение на 70 минути посетителят лежи неподвижно, а студът унищожава мастните клетки в зоната. При около 20-30% от тях при тази температура се стига до апоптоза и те умират.

При свалянето на апликаторите се усеща парене и навлизане на кръвта в зоната. Чувството наподобява онова при измиването на премръзналите ни ръце с топла вода. Наистина, то не е от най-приятните, но масажът на терапевта помага значително, а и всичко отшумява за около 5-10 минути. После зоната може да остане известно време безчувствена или да се усеща като натъртена заради вакуума. И това обаче отшумява.

Изхвърляне на унищожените мастни клетки

В следващите 2-3 месеца организмът бавно, но сигурно изхвърля унищожените мастни клетки. Прави го по напълно естествен път чрез отделителната система и лимфата – както се изхвърлят токсини или мастни киселини при отслабване. Това дава време на кожата да произведе еластин и колаген и да не увисне както при липосукцията. При нея рязко в рамките на часове губим сантиметрите, които след криолиполизата изчезват за няколко седмици. Наблюдава се намаляване на обиколките и, ако го има в зоната, целулита. Процедурата може да се повтори след два месеца в същата зона, в случай че има нужда.

КРИОЛИПОЛИЗА COOLTECH УНИЩОЖАВА ЗАВИНАГИ МАСТНИТЕ КЛЕТКИ

Най-големият плюс на криолиполиза CoolTech е, че унищожените мастни клетки никога повече няма да се върнат в зоната. Ето малко известните факти, които обуславят това.

 • Човешкият организъм произвежда мастни клетки само до ранна тийнейджърска възраст. След това е неспособен, освен ако не възникнат аномалии.
 • Когато пазим диета или спортуваме, ние не топим мастни клетки – това е невъзможно и е просто мит. Мастните клетки умират само под влияние на ниски температури или ултразвук.
 • Когато отслабваме, ние само изпразваме съдържанието на мастните клетки и те се свиват. Когато обаче започнем отново да ги храним, пак ги пълним и разширяваме.
 • Ако напълнеем след криолиполиза, това би било резултат от разширяването на останалите в зоната мастни клетки. Няма обаче да се появят нови на мястото на вече унищожените.

КАКВИ КРИОЛИПОЛИЗА РЕЗУЛТАТИ СА РЕАЛИСТИЧНИ КАТО ОЧАКВАНИЯ

И сега идва може би най-вълнуващият въпрос извън цената: колко ще отслабна след една процедура? Ето някои факти от нашия опит и познания.

 • От криолиполиза CoolTech не се отслабва цялостно. Не се свалят килограми, а сантиметри от обиколката на третираната зона, а това променя целия вид на тялото ви.
 • Няма нужда да правите допълнителни усилия или диети, за да действа процедурата. Задължително условие е само да не напълнявате.
 • Ако сте в специфична възраст на хормонални промени или имате много забавен метаболизъм, е възможно да видите крайните резултати след около 3 месеца.

Ето няколко примера в сантиметри, измерени 2 месеца след последна процедура.

 • Мъж на 32 години, 100 кг, след 1 процедура свали 5 см от паласки.
 • Жена на 56 години, 64 кг, след 2 процедури свали 4,5 см при криолиполиза на корем.
 • Жена на 29 години, 56 кг, след 1 процедура свали по 3 см от всеки от бричовете си.
 • Жена на 58 години, 62 кг, след 2 процедури (1 на вътрешни бедра и 1 на брич) + диета по нейно желание свали 4 кг и по 6,5 см от всяко бедро.

Противопоказания за терапията с CoolTech

Процедурата има някои противопоказания, за които ще ви предупредим и разпитаме подробно на безплатна консултация, преди да пристъпим към извършване. Сред тях са например студова алергия, скорошни операции, раждане или цезарово сечение, разширени вени в зоната на третиране. Затова и е особено важно да подберете най-внимателно мястото и специалистите, които да извършат процедурата.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС ЗА КРИОЛИПОЛИЗА COOLTECH

Безплатна и детайлна предварителна консултация

Причините са изберете Body Aesthetics за криолиполиза CoolTech са все от огромно значение. Първо получавате напълно безплатна подробна консултация, при която извършваме множество измервания, тестове и преглед на зоната. Това помага на нашите експертни медицински лица да определят точно как да бъдат поставени апликаторите за максимален ефект. Тази експертна преценка е от изключителна важност и не бива да се доверявате на неопитни или неквалифицирани лица. Иначе резултатът може да е нежелан (вдлъбнатини, резки граници на зоните, изгаряне и т.н.).

Само оригинални и неотваряни консумативи със сертификат

Втората причина е, че използваме само оригиналните консумативи на Cocoon Medical и ви предоставяме сертификат за това. Тези консумативи представляват всъщност основната част от цената на процедурата. Те са за еднократна употреба и е важно да виждате как се отварят пред вас и се изхвърлят след това, а не получавате вече използвани. Консумативите втора употреба може и да правят цената към клиента по-ниска, но носят сериозен риск. Повторно използвани криолистове могат не само да компрометират резултатите ви, но и да доведат до студови изгаряния, синини, подутини, образуване на мастни топчета и други неприятни ефекти.

Медицински и сертифициран в ЕС и САЩ апарат

Третата причина е, че нашият криолиполиза апарат е медицински и сертифициран за безопасна употреба в Европейския съюз и САЩ. Затова и в Body Aesthetics с него работят само медицински лица. Те са обучени и сертифицирани от производителя на CoolTech и неговия официален дистрибутор.

Допълнителни причини да се спрете на нас

 • Правим измервания и снимки по ваше желание, които показват нагледно резултатите ви.
 • Проследяваме вашите резултати през интервали от време и ги анализираме. Това ни позволява да предложим оптималните решения, които да ви дадат желания ефект.
 • Напомняме за всяка процедура и сме всекидневно на разположение за всякакви въпроси от ваша страна.

ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС ЗА ОПТИМАЛНАТА КРИОЛИПОЛИЗА COOLTECH!

При търсенето на криолиполиза отзиви вероятно вече сте чули или прочели за предлаганото от лазер център Body Aesthetics. Надяваме се този текст също да ви е бил максимално полезен, за да сте по-сигурни в своя избор. Помнете, че ние сме винаги насреща да отговорим на всеки ваш въпрос в детайлна и напълно безплатна предварителна консултация. Също и че избрахме криолиполиза CoolTech, защото се убедихме, че именно тя безусловно изпълнява нашите цели – ефикасност и максимална близост до естествените процеси в организма.

Затова смело ви я предлагаме и заедно с вас се радваме на красивите промени във вашето тяло и, най-вече, самочувствие. Разгледайте различните криолиполиза оферти ТУК и се насладете на ефекта, който фитнесът и диетите не могат да ви предложат.